Μαρινέλλα: Η κόρη και τα εγγόνια της στη συναυλία της στο Ηρώδειο - Οι λαμπερές παρουσίες
Gossip Cam

Μαρινέλλα: Η κόρη και τα εγγόνια της στη συναυλία της στο Ηρώδειο - Οι λαμπερές παρουσίες

Η Μαρινέλλα, σε μια προσωπική κατάθεσης ψυχής έδωσε μία και μοναδική συναυλία στο Ηρώδειο χθες το βράδυ με τον τίτλο «Για πάντα... Μύθος».

Όσοι βρέθηκαν στο Αρχαίο Ωδείο Ηρώδου Αττικού χθες το βράδυ (29/8) έζησαν μια μεγαλειώδη μουσική εμπειρία με τις ερμηνείες της Μαρινέλλας η οποία με την συνοδεία της Συμφωνικής Ορχήστρας «ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΑ» υπό την μουσική διεύθυνση του Αλεξίου Πρίφτη ταξίδεψε τους θεατές σε ένα απίθανο ταξίδι, σχεδόν μαγικό.

Τραγούδια που μας σημάδεψαν, μας συντρόφευσαν, μας έκαναν να ερωτευθούμε, να συγκινηθούμε ανήκαν μέσα στο ρεπερτόριο που επέλεξε να ερμηνεύσει η πάντα ζωηρή Μαρινέλλα η οποία είχε κάθε λόγο να χαμογελά αφού γνώριζε ότι στις πρώτες θέσεις των καθισμάτων βρίσκονταν τα πιο αγαπημένα της πρόσωπα. Ανάμεσά τους, η αδελφή της Λούλα Παπαδοπούλου με την οποία μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό αλλά και η κόρη της Τζωρτζίνα Σερπιέρη με τον σύζυγό της Τίμο Δασκαλόπουλο και τα παιδιά τους Δημήτρη και Μελίνα.

Τη βραδιά όμως παρακολούθησαν και πολλές λαμπερές παρουσίες του καλλιτεχνικού κόσμου με την Έλενα Παπαρίζου να προσελκύει πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας με την εμφάνισή της στο Ηρώδειο με τον σύζυγό της Ανδρέα Καψάλη. Το ζευγάρι δεν συνηθίζει να κάνει δημόσιες εμφανίσεις και φυσικά ήταν λογικό τα φωτογραφικά φλας να... αστράψουν με την εμφάνισή τους.

Τη συναυλία επίσης παρακολούθησαν στο κατάμεστο Ηρώδειο ο καλός φίλος της Μαρινέλλας Τάκης Ζαχαράτος, ο Λάκης Λαζόπουλος, η Μάγδα Τσέγκου που συνοδυόταν από τον Πέτρο Κελέση, ο Χάρης Χριστόπουλος με τη σύζυγό του Αννίτα Μπραντ, ο Δημήτρης Γιώτης, η Μαρίνα Λαμπροπούλου, ο Γιάννης Ξανθούλης και πολλοί ακόμη.

Δείτε στην gallery φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved