Έλλη Κοκκίνου: Απόδραση εξπρές στη Μύκονο για την τραγουδίστρια!
Gossip Cam

Έλλη Κοκκίνου: Απόδραση εξπρές στη Μύκονο για την τραγουδίστρια!

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv βρέθηκε στο νησί των Ανέμων και απαθανάτισε την Έλλη Κοκκίνου να κάνει τις βόλτες της στα σοκάκια του νησιού και να ποζάρει χαμογελαστή. 

Η ίδια είναι μια από τις πιο αγαπημένες τραγουδίστριες που το κοινό έχει αγαπήσει ιδιαίτερα μέσα από τις επιτυχίες της, μιας και όλα αυτά τα χρόνια είναι ιδιαίτερα ενεργή στον χώρο της μουσικής!

Η Έλλη Κοκκίνου, φέτος το καλοκαίρι, ταξίδεψε σε μερικά από τα πιο αγαπημένα της νησιά και η αλήθεια είναι ότι απόλαυσε το καλοκαίρι της και με το παραπάνω, μιας και αυτό που είχε πραγματικά ανάγκη ήταν να χαλαρώσει και να γεμίσει τις μπαταρίες της για τον δύσκολο και απαιτητικό επαγγελματικά χειμώνα που έρχεται. Όπως όλα δείχνουν βέβαια, το καλοκαίρι δεν τελείωσε για εκείνη, μιας και πριν από λίγες ημέρες πραγματοποίησε μια απόδραση εξπρές στη Μύκονο, με τον φωτογραφικό φακό του gossip-tv να την απαθανατίζει στα σοκάκια.

Το outfit της έκλεψε τις εντυπώσεις, μιας και είχε επιλέξει ένα μαύρο απλό τοπάκι με ένα μάυρο σορτσάκι, ενώ είχ φορέσει ένα κόκκινο πανοφώρι με λουλούδια.

Διαβάστε επίσης:

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερες φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved