Με το νέο του look ο Αιμίλιος Χειλάκης είναι αγνώριστος! (photos)
Gossip Cam

Με το νέο του look ο Αιμίλιος Χειλάκης είναι αγνώριστος! (photos)

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv βρέθηκε στο Κηποθέατρο Παπάγου στην παράσταση "Μήδεια" με τον Αιμίλιο Χειλάκη, την Αθηνά Μαξίμου και τον Αναστάση Ροϊλό να κατέχουν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους. 

Η αλλαγή στην εμφάνιση του Αιμίλιου Χειλάκη ήταν εμφανής για τις ανάγκες του ρόλου, κάτι που φαινόταν ξεκάθαρα από τα φωτογραφικά στιγμιοτυπα.

Η παράσταση "Μήδεια" καθ' όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού πραγματοποίησε περιοδεία σε πολλά μέρη ανά την επικράτεια και η αλήθεια είναι ότι γνώρισε πολύ μεγάλη επιτυχία, μιας και το κοινό ενθουσιάστηκε με τις ερμηνείες των ηθοποιών, μιας και τους καταχειροκρότησε. Η Αθηνά Μαξίμου, ο Αιμίλιος Χειλάκης και ο Αναστάσης Ροϊλός ανέλαβαν τους ρόλους του έργου (Μήδεια, Ιάσων, Κρέων, Παιδαγωγός, Αιγέας, Τροφός, Άγγελος), ενώ στο Χορό όσοι βρέθηκαν στο θέατρο απόλαυσαν τις Γιώτα Νέγκα και Μυρτώ Αλικάκη.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας 5 Σεπτεμβρίου στο Κηποθέατρο Παπάγου και απαθανάτισε τους πρωταγωνιστές, ενώ έδιναν τον καλύτερό τους εαυτό επί σκηνής. Όπως παρατηρήσαμε, η αλλαγή στην εμφάνιση του Αιμίλιου Χειλάκη ήταν ιδιαίτερα εμφανής, με τον ίδιο να έχει αφήσει τα μαλλιά του αρκετά πιο μακριά από ο, τι τον έχουμε συνηθίσει ενώ έχει αφήσει επίσης πολύ μακριά μούσια!

Διάβαστε επίσης:

Δείτε στις φωτογραφίες παρακάτω την αλλαγή στην εμφάνισή του:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved