Σόμμερ-Παπαδάκη: Η δεξίωση για τη βάφτιση του γιου τους στη λίμνη Βουλιαγμένης θυμίζει... παράδεισο
Gossip Cam

Σόμμερ-Παπαδάκη: Η δεξίωση για τη βάφτιση του γιου τους στη λίμνη Βουλιαγμένης θυμίζει... παράδεισο

Τρισευτυχισμένοι γονείς είναι ο Κώστας Σόμμερ και η Βαλεντίνη Παπαδάκη που σήμερα βάφτισαν τον γιο τους και σε λίγο καιρό θα έχουν και δεύτερο παιδί, μια κορούλα.

Σήμερα το πρωί, Σάββατο 15 Οκτώβρη, το ζευγάρι βάφτισε τον γιο του, που πήρε το όνομα Ιάσονας, στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου στο Καβούρι με νονό τον φίλο τους Κωνστανίνο Ασημώτο.

Εκεί είδαμε πολλούς αγαπημένους φίλους, μεταξύ αυτών και ο Πύρρος Δήμας με την σύντροφό του, Αφροδίτη Σκαφιδά.

Το θέμα της βάφτισης ήταν η Ζούγκλα, με ζώα και χρώματα ανάλογα (πράσινο, μέντα, λευκό και χρυσό) και αυτό ήταν πιο ξεκάθαρο στον χώρο της δεξίωσης.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr βρέθηκε τόσο στην εκκλησία όσο και στη λίμνη Βουλιαγμένης όπου όλα ήταν προσεγμένα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια και ο στολισμός θύμιζε... επίγειο παράδεισο!


Δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες του gossip-tv.gr στη photo gallery που ακολουθεί:

Δείτε το βίντεο:

Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο πως το ζευγάρι βρέθηκε πρόσφατα στο Bridal Loft Athens της Φαίδρας Θεοδωρίδου προκειμένου η Βαλεντίνη Παπαδάκη να κάνει πρόβα το φόρεμα που σχεδίασε ειδικά για εκείνη η γνωστή σχεδιάστρια η οποία ανέλαβε τόσο τα βαπτιστικά του μικρού, όσο και τις μπομπονιέρες (Fedra Creations) οι οποίες ήταν κρυστάλλινες με μπρoύτζινες λεπτομέρειες.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved