Βρεττός- Δεληγιάννη: Full in love διασκέδασαν στον Ιακωβίδη- Οι αγκαλιές και τα καυτά φιλιά!
Gossip Cam

Βρεττός- Δεληγιάννη: Full in love διασκέδασαν στον Ιακωβίδη- Οι αγκαλιές και τα καυτά φιλιά!

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv βρέθηκε πριν από μερικές μέρες σε γνωστό νυχτερινό κέντρο των νοτίων προαστίων και απαθανάτισε τον Ηλία Βρεττό, μαζί με την σύζυγό του, Αναστασία Δεληγιάννη, σε τρυφερα τετ α τετ.

Το ζευγάρι είναι φρεκοπαντρεμένο και η αλήθεια είναι ότι ζουν τον έρωτά τους χωρίς όρια, κάτι που αποδεικνύεται από κάθε κοινή τους εμφάνιση, τόσο στα social media, όσο και δημόσια.

Ο Ηλίας Βρεττός και η Αναστασία Δεληγιάννη ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στην Κύμη. Το ζευγάρι είναι πολλά χρόνια μαζί και γενικώς κρατούν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όπως και τον γάμο τους, ο οποίος και έγινε σχεδόν μυστικά αφού δεν είχε αποκαλυφθεί ούτε η μέρα, ούτε ο τόπος και η ώρα του μυστηρίου.

Από την στιγμή που παντρεύτηκαν, ο έρωτάς τους δεν κρύβεται. Πριν από μερικές μέρες, ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv απαθανάτισε το ζευγάρι σε κοινή τους έξοδο, στο μαγαζί που τραγουδά ο Πέτρος Ιακωβίδης. Οι δυο τους απόλαυσαν την βραδιά, ενώ ο Ηλίας Βρεττός, σε κάποια στιγμή της βραδιάς ανέβηκε στη σκηνή και τραγούδησε με τον Πέτρο Ιακωβίδη, με το κοινό που παρευρισκόταν να τους καταχειροκροτεί!

Οι δυο τους δεν σταμάτησαν να αγκαλιάζονται, ενώ δεν έλειψαν οι τρυφερές αγκαλιές τους και τα καυτά φιλιά στο στόμα!

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερες φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved