Ηλίας Βρεττός – Αναστασία Δεληγιάννη: Ταξίδι του μέλιτος στην Αμερική
Showbiz

Ηλίας Βρεττός – Αναστασία Δεληγιάννη: Ταξίδι του μέλιτος στην Αμερική

Οι προγραμματισμένες συναυλίες στην άλλη άκρη του Ατλαντικού δεν επηρέασαν το γαμήλιο ταξίδι του Ηλία Βρεττού, αφού πήρε μαζί τη σύντροφό του Αναστασία Δεληγιάννη, συνδυάζοντας το τερπνόν μετά του ωφελίμου.

Αφού χόρεψε τον χορό του Ησαΐα με την αγαπημένη του Αναστασία Δεληγιάννη, ο Ηλίας Βρεττός έπρεπε να φτιάξει αμέσως βαλίτσες για την προγραμματισμένη μεγάλη περιοδεία του σε ΗΠΑ και Καναδά με την Έλλη Κοκκίνου.

Αυτό, όμως δεν χάλασε καθόλου τα σχέδια του αγαπημένου τραγουδιστή, μιας και στην περιοδεία τον συνοδεύει η σύζυγός του Αναστασία και έτσι συνδύασε τις επαγγελματικές υποχρεώσεις του με το ταξίδι του μέλιτος. Οι δυο τους έχουν την ευκαιρία να ζήσουν τον έρωτά τους καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού, να περιηγηθούν στις πόλεις που επισκέπτονται και να περάσουν πραγματικά υπέροχα.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής και η Έλλη Κοκκίνου πραγματοποιούν ένα μεγάλο τουρ διάρκειας πέντε εβδομάδων, που περιλαμβάνει έντεκα συναυλίες σε πόλεις όπου χτυπά δυνατά η καρδιά των Ελλήνων ομογενών, όπως η Τάμπα, η Βαλτιμόρη, η Νέα Υόρκη, η Βοστώνη, το Σικάγο, το Ντιτρόιτ, το Τορόντο. Μάλιστα, η περιοδεία τους θα ολοκληρωθεί στις 15 Οκτωβρίου, με μια μεγάλη συναυλία στο Λος Άντζελες. Η αγαπημένη του Αναστασία βρίσκεται στο πλευρό του, τόσο στις ιδιωτικές τους στιγμές όσο και όταν είναι μαζί με την Έλλη Κοκκίνου και τους συνεργάτες τους.

Ο Ηλίας και η Αναστασία επισκέφθηκαν το Magic Kindom Park, γνωστό παλαιότερα ως Walt Disney World Magic Kindom, ένα θεματικό πάρκο στο Bay Lake της Φλόριντα, και έγιναν πάλι παιδιά. Μετά από δύο επιτυχημένες βραδιές στο κατάμεστο Melrose Ballroom με την Έλλη Κοκκίνου, ο Ηλίας την περασμένη Δευτέρα γύρισε στους δρόμους της Νέας Υόρκης το βιντεοκλίπ για το νέο του τραγούδι με τίτλο «Σε κάποιο μήνυμα», το οποίο θα κυκλοφορήσει σύντομα από την Panik Platinum.

Απόλυτο ταίριασμα

Μετά από τρία χρόνια σχέσης, το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμό του γάμου σε κλειστό οικογενειακό κύκλο και σε μια υπέροχη τελετή, που πραγματοποιήθηκε την 1η Σεπτεμβρίου στην ιδιαίτερη πατρίδα του τραγουδιστή, την Κύμη Ευβοίας. Τόσο οι δυο τους όσο και οι εκλεκτοί καλεσμένοι τους κρατούσαν την ημερομηνία του μυστηρίου σαν επτασφράγιστο μυστικό.

Ο Ηλίας και η πανέμορφη πέρσοναλ τρέινερ από την πρώτη στιγμή που έγιναν ζευγάρι προσπαθούν να κρατήσουν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Άνθρωποι που τους γνωρίζουν μιλούν για δύο πολύ ερωτευμένους νέους. Λατρεύουν την άθληση, τη σωστή διατροφή και τα ταξίδια, τα οποία πραγματοποιούν με την πρώτη ευκαιρία. Μάλιστα, στα τρία χρόνια της σχέσης τους έχουν καταφέρει να ταξιδέψουν σε αρκετά μέρη του κόσμου.

Πηγή: Reallife

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved