Κατερίνα Τσάβαλου: Χέρι χέρι με τον σύζυγό της στο Σύνταγμα!
Gossip Cam

Κατερίνα Τσάβαλου: Χέρι χέρι με τον σύζυγό της στο Σύνταγμα!

Μπορεί η Κατερίνα Τσάβαλου λόγω της δουλειάς της να απασχολεί συχνά τα φώτα της δημοσιότητας, όμως ο σύζυγός της Δημήτρης Στεργίου θέλει να διατηρεί ένα πιο χαμηλό προφίλ!

Όταν όμως ο φωτογραφικός φακός τούς εντοπίζει μαζί σε κάποια -σπάνια ομολογουμένως- δημόσια έξοδό τους, δεν μπορεί παρά να χαμογελά, αποδεικνύοντας έτσι πως συνεχίζει μαζί με την ηθοποιό να ζουν μία πολύ όμορφη καθημερινότητα.

Το ζευγάρι απαθανατίστηκε προ ημερών στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στο Σύνταγμα να απολαμβάνουν τη βόλτα τους στη φθινοπωρινή λιακάδα κρατώντας τρυφερά ο ένας το χέρι του άλλου.

Φυσικά και έλειπε η κορούλα τους από την παρέα, η Μαριμέλη η οποία αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητα και για τους δύο περήφανους γονείς. Είναι άλλωστε μία πολύ δεμένη οικογένεια με την Κατερίνα Τσάβαλου να έχει χτίσει με τη μικρή της μία πολύ τρυφερή σχέση.

Η ηθοποιός μαζί με τον σύζυγό της έδειξαν να απολαμβάνουν κάθε στιγμή μαζί μιας και λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων και των δύο δεν είναι και το πλέον εύκολο πράγμα να συντονίσουν τα προγράμματά τους για να περάσουν λίγο ποιοτικό χρόνο μαζί.

Δείτε φωτογραφίες από την έξοδό τους αυτή:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved