Η σπάνια εμφάνιση Χαραλαμπόπουλου-Πρίντζου, ο ερωτευμένος Σαμπάνης και ο easy rider Αθερίδης!
Gossip Cam

Η σπάνια εμφάνιση Χαραλαμπόπουλου-Πρίντζου, ο ερωτευμένος Σαμπάνης και ο easy rider Αθερίδης!

Μία γύρα του φωτογραφικού φακού σε events των τελευταίων 24ωρων και με το φως της ημέρας ήταν αρκετή για να εντοπίσουμε αρκετούς celebrities σε μεγάλα κέφια ή σε χαλαρές βόλτες τους. 

Είδαμε τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο σε σπάνια δημόσια εμφάνισή του με τη σύζυγό του Λίνα Πρίντζου. Αν και δεν χάνουν θεατρικές ή μουσικές πρεμιέρες, το ζευγάρι σπάνια απαθανατίζεται από τους φωτογραφικούς φακούς. Χθες το βράδυ λοιπόν, οι δύο ηθοποιοί βρέθηκαν στην βραδιά με πρωταγωνιστή τον Μίνωα Μάτσα ο οποίος είχε κοντά του τους φίλους τους σε μία υπέροχη μουσική παράσταση με τίτλο «Από κοντά».

Φυσικά, ο γνωστός μουσικοσυνθέτης είχε στο πλευρό του τη σύζυγό του Όλγα Κεφαλογιάννη αλλά και πολλούς ακόμα φίλους.

Στο Nox με τις επιτυχίες του Αντώνη Ρέμου και της Καίτης Γαρμπή διασκέδασαν ο Γιώργος Σαμπάνης και η σύντροφός του Ιωάννα Σαρρή οι οποίοι αδιαφορούσαν για την ύπαρξη φωτογραφικών. Αντιθέτως, όχι μόνο δεν τους απέφυγαν αλλά τούς χάρισαν και τρυφερά φωτογραφικά ενσταντανέ.

Με το φως της ημέρας, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον Θοδωρή Αθερίδη να κάνει τις βόλτες του στο κέντρο της Αθήνας με τη μεγάλη κυβισμού μηχανή του, δείχνοντας να έχει πολύ καλή διάθεση μιας και... σφύριζε αδιάφορα!

Τέλος, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε σε βόλτα του στο κέντρο της Αθήνας τον Τάσο Σοφρωνίου με τα ακουστικά του, να ακούει τη μουσική του και να απολαμβάνει τον περίπατό του με άκρως αθλητική -αλλά και πολύ σικ- περιβολή.

Δείτε φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved