Βραδιά με πρεμιέρες: Ο Μακρόπουλος αλά... Τρανός, τα ερωτευμένα ζευγάρια και οι σέξι εμφανίσεις!
Gossip Cam

Βραδιά με πρεμιέρες: Ο Μακρόπουλος αλά... Τρανός, τα ερωτευμένα ζευγάρια και οι σέξι εμφανίσεις!

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv βρέθηκε την Παρασκευή 9-12 σε μερικά νυχτερινά κέντρα της Αθήνας και απαθανάτισε τους καλλιτέχνες να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό επί σκηνής, ενώ ταυτόχρονα οι celebrities που παρευρέθηκαν, φόρεσαν τα πιο λαμπερά τους outfits για να διασκεδάσουν!

Το βράδυ της Παρασκευής πραγματοποιήθηκαν δυο από τις πιο πολυαναμενόμενες πρεμιέρες της φετινής χειμερινής σεζόν, σε ο, τι αφορά την νυχτερινή διασκέδαση, μιας και ο Νίκος Οικονομόπουλος, αλλά και ο Νίκος Μακρόπουλος πλέον είναι δυο από τους πρωταγωνιστές της νυχτερινής Αθήνας.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος ξεκίνησε τις εμφανίσεις του, μαζί με τον Γιώργο Λιβάνη, την Ανδρομάχη Δημητροπούλου και την Μαρφούλα Ιακωβίδου σε ένα από τα πιο αγαπημένα του μαγαζιά, που τον έχουμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια, ενώ από τα πρώτα κιόλας λεπτά από την έναρξη του προγράμματος, το μαγαζί είχε γεμίσει από πλήθος κόσμου, που φόρεσαν τα καλά τους, για να ακούσουν επί σκηνής τον αγαπημένο τους τραγουδιστή.

Ο Νίκος Μακρόπουλος, μαζί με τον Κώστα Καραφώτη, την Ιφιγένεια και την Σταυρίνα Φουντανοπούλου ξεκίνησαν επίσης τις εμφανίσεις τους, με πλήθος από celebrities να παρευρίσκονται στην πρεμιέρα τους και να διασκεδάζουν με την ψυχή τους.

Ανάμεσά τους, ο φωτογραφικός του gossip-tv απαθανάτισε την Αθηνά Ευμορφιάδη με τον συζυγό της Γιάννη Μαυροκορδάτο και οι δυο τους έδειχναν πιο ερωτευμένοι από ποτέ, κάτι που φάνηκε ξεκάθαρα μέσα από τα φωτογραφικά κλικ του φακού, που τους έδειχνε χαμογελαστούς και αγκαλιασμένους.

Μάλιστα, στο μαγαζί βρέθηκε και ο τράπερ Trannos που... δάνεισε για λίγο τα εκκεντρικά γυαλιά του στον Νίκο Μακρόπουλο, με τους δυο τους να ποζάρουν παρέα!

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην παρακάτω gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved