Madwalk 2022: Γιατί έβγαλαν τη Μαριέττα Χρουσαλά εκτός σταδίου λίγο πριν την έναρξη;
Gossip Cam

Madwalk 2022: Γιατί έβγαλαν τη Μαριέττα Χρουσαλά εκτός σταδίου λίγο πριν την έναρξη;

13 ολόκληρα χρόνια έμεινε εκτός tv η Μαριέττα Χρουσαλά, αλλά επέστρεψε θριαμβευτικά παρουσιάζοντας το Madwalk 2022

Και ειλικρινά, δεν ξέρουμε πόσο άγχος είχε μέσα της για την επιστροφή της, σίγουρα πάντως αυτό δε φάνηκε καμία στιγμή της φαντασμαγορικής βραδιάς του Madwalk που θα μεταδοθεί την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου από το Mega στις 22:50 το βράδυ.

Αν και οι πρόβες αλλά και η ίδια η εκδήλωση ήταν πολύωρες και θα λέγαμε και εξαντλητικές, η Μαριέττα Χρουσαλά δεν έχασε λεπτό το χαμόγελό της. Λες και δε μεσολάβησαν ποτέ αυτά τα 13 χρόνια εκτός, χαλαρή και άνετη πραγματικά εντυπωσίασε ενώ οι εμφανίσεις της on stage ήταν η μία καλύτερη από την άλλη.

Στην επιστροφή της από το Red Carpet προς τα παρασκήνια, λίγη ώρα πριν την έναρξη της βραδιάς η Μαριέττα συναντήθηκε backstage με την κουμπάρα της την Καλομοίρα (που βλέποντας το act της για τη Σήλια Κριθαριώτη καταλάβαμε γιατί έκανε αυτή την τεράστια αλλαγή στα μαλλιά της πρόσφατα με τον έτερο κουμπάρο της Δημήτρη Γιαννέτο) και οι δύο γυναίκες ξέκλεψαν λίγο χρόνο να αγκαλιαστούν και να ανταλλάξουν λίγες κουβέντες.

Ο χρόνος όμως πίεζε. Και κάπου εκεί από την παραγωγή απομάκρυναν την παρουσιάστρια του show για να την οδηγήσουν εκτός σταδίου. Που;

Στο βαν που βρισκόταν στον εξωτερικό χώρο και που φιλοξενούσε ουσιαστικά το control της βραδιάς. Εκεί η Μαριέττα έμεινε περίπου 10 λεπτά για να ενημερωθεί για αλλαγές και οδηγίες της τελευταίας στιγμής και ξανακατέβηκε με βοήθεια - τα ψηλοτάκουνα βλέπετε δεν ταιριάζουν με τα σιδερένια σκαλιά- για να επιστρέψει στο καμαρίνι της και λίγο αργότερα να ξεκινήσει την παρουσίαση της βραδιάς που θα δείτε σε λίγες μέρες στους τηλεοπτικούς σας δέκτες.

Διαβάστε επίσης

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved