Βασάλος: Το επικό χάσιμο της εξόδου στο Madwalk και οι «άγριες» διαθέσεις για το Survivor All Star
Gossip Cam

Βασάλος: Το επικό χάσιμο της εξόδου στο Madwalk και οι «άγριες» διαθέσεις για το Survivor All Star

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως αυτό το διάστημα ο Κωνσταντίνος Βασάλος είναι talk of the town. 

Κάτι η νίκη του με τον Fipster στο Asia Express, κάτι η επιστροφή του στο Survivor All Star, 6 χρόνια μετά την πρώτη του συμμετοχή που τον έκανε γνωστό στο πανελλήνιο, κάτι οι φήμες για το τι συμβαίνει ανάμεσα σε εκείνον και την Ευρυδίκη Βαλαβάνη με την οποία γνωρίστηκε στο πρώτο Survivor και επιστρέφουν (χωρισμένοι;) στον "τόπο του εγκλήματος" και οι δύο. Ε, δε θέλει και πολύ.

Και η αλήθεια είναι πως η μεταξύ τους συνύπαρξη στον Άγιο Δομίνικο, το μέρος που πρωτογνωρίστηκαν κι ερωτεύτηκαν και μάλιστα εν μέσω φημολογίας χωρισμού τους εδώ και λίγους μήνες είναι αν μη τι άλλο ιντριγκαδόρικη (μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας) και σίγουρα θα δώσει boost στα νούμερα τηλεθέασης του reality επιβίωσης (well -casting- done εδώ). Και ποιός ξέρει τι μέλλει γενέσθαι...

Εμείς "πιάσαμε" τον Κωνσταντίνο Βασάλο στα παρασκήνια του Madwalk 2022, (σε λίγες ώρες στις οθόνες σας από το Mega) να βολτάρει με όμορφη παρέα - ο Fipster κάπου αλλού γυρνούσε εκείνη την ώρα- και τον αιφνιδιάσαμε. Προς τιμήν του - εντάξει έχουμε καλές σχέσεις- ήταν ευγενέστατος παρά το "πέσιμο". Φυσικά δεν ήθελε καμιά ερώτηση επί προσωπικού. Μας αποκάλυψε όμως με τι διαθέσεις πάει στο Survivor All Star και είναι "άγριες".

Αρκετή ώρα αργότερα τον ξανασυναντήσαμε μαζί με τον Fipster αυτή τη φορά να πηγαίνουν γύρω γύρω το γήπεδο του Tae Kwon Do ψάχνοντας την έξοδο και δεν αντέξαμε να μην τους τρολλάρουμε λέγοντάς τους πως δεν είναι δυνατόν να βρήκαν τον δρόμο τους σε 3 χώρες της Ασίας και να χάθηκαν μέσα στα παρασκήνια του Madwalk. Γελώντας ο Κωνσταντίνος Βασάλος αυτοτρολλαρίστηκε λέγοντάς μας πως εκεί είχαν οδηγίες.... Epic!

Διαβάστε επίσης

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved