Βασάλος: Η ηλικία, το ύψος, η συμμετοχή στο Survivor και ο χωρισμός από την Βαλαβάνη
Showbiz

Βασάλος: Η ηλικία, το ύψος, η συμμετοχή στο Survivor και ο χωρισμός από την Βαλαβάνη

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος είναι αθλητής του body building, γυμναστής και παρουσιαστής και έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό το 2017 μέσα από την συμμετοχή του στο Survivor.

Μάλιστα, ο ίδιος φέτος συμμετείχε μαζί με το φίλο του, Fipster, στο νέο ταξιδιωτικό ριάλιτι του Star, «Asia Express», στο οποίο αναδείχτηκαν οι μεγάλοι νικητές.

Πάμε να μάθουμε μερικά πράγματα για εκείνον…

Ηλικία και ύψος

Γεννήθηκε στις 31 Οκτωβρίου του 1989 στην Αθήνα όπου και μεγάλωσε ενώ έχει καταγωγή από τη Σίφνο και την Καρδίτσα. Είναι 33 ετών και έχει ύψος 1.86. Τελειώνοντας το σχολείο ξεκίνησε να ασχολείται πιο ενεργά με τον αθλητισμό και συγκεκριμένα με το body building. Έναυσμα για την ενασχόλησή του με το συγκεκριμένο άθλημα ήταν η οικογένειά του καθώς ο πατέρας του, Γιάννης, και η αδερφή του, Μαριάννα, ήταν πρωταθλητές στο body building.. Παράλληλα με την ενασχόληση του ως επαγγελματίας αθλητής δούλευε στο γυμναστήριο του πατέρα του.

Η συμμετοχή στο Survivor

Στις αρχές του 2017, δήλωσε συμμετοχή στον πέμπτο κύκλο του reality επιβίωσης Survivor που επέστρεψε τηλεοπτικά μετά από επτά χρόνια. Τελικά ύστερα από διάφορα δοκιμαστικά επιλέχτηκε ως ένας από τους 13 συμμετέχοντες στην ομάδα των "Μαχητών’’. Για τα γυρίσματα του παιχνιδιού εγκαταστάθηκε στον Άγιο Δομίνικο για πέντε περίπου μήνες φτάνοντας μέχρι την τελική τετράδα του διαγωνισμού. Στον προημιτελικό του κύκλου αυτού το τηλεοπτικό κοινό τον επέλεξε για την τελική τριάδα μαζί με τους Γιώργο Αγγελόπουλο και Μάριο-Πρίαμο Ιωαννίδη κατακτώντας την τρίτη θέση.

Με το νέο χρόνο θα ταξιδέψει και πάλι στον Άγιο Δομίνικο για να συμμετάσχει στο Survivor All Star.

Ο χωρισμός από την Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη γνωρίστηκαν στο Survivor το 2017 και λίγο καιρό μετά το τέλος του ριάλιτι επιβίωσης έγιναν ζευγάρι. Οι δυο τους μετρούσαν αρκετά χρόνια σχέσης, ωστόσο, εδώ και αρκετό καιρό αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved