Θεατρική πρεμιέρα με λαμπερές παρουσίες: Η casual Μακρυπούλια, η μαμά της Οικονομάκου & ο Μπουκουράν
Gossip Cam

Θεατρική πρεμιέρα με λαμπερές παρουσίες: Η casual Μακρυπούλια, η μαμά της Οικονομάκου & ο Μπουκουράν

Πρεμιέρα έκανε χθες το βράδυ (17/12) η παράσταση «Η τρελή του Σαγιό» με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου στον ομώνυμο ρόλο! 

Στην παράσταση πρωταγωνιστούν, εκτός από την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, ο Νίκος Μουτσινάς στο ρόλο του παλιατζή, ενός δαιμόνιου θεατρίνου του δρόμου και η Αθηνά Οικονομάκου, στο ρόλο της γλυκιάς και ευαίσθητης Ίρμας αλλά και ο Γιάννης Σιαμσιάρης, ο Κώστας Καζάκας, η Χριστίνα Τσάφου, η Στέλλα Γκίκα, ο Στάθης Μαντζώρος, η Γεωργία Καλλέργη, ο Πρόδρομος Τοσουνίδης, ο Ευθύμης Γεωργόπουλος, ο Μάκης Πατέλης και έξι ακόμα ηθοποιοί.

Η παράσταση ανεβαίνει στο θέατρο Παλλάς σε σκηνοθεσία Πέτρου Ζούλια ο οποίος επιχείρησε να αποδώσει στη σκηνή το εμβληματικό θεατρικό έργο του Ζαν Ζιρωντού, ενός από τους σπουδαιότερους Γάλλους δραματουργούς του Μεσοπολέμου, με τον δικό του μοναδικό τρόπο.

Η παράσταση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία καθώς ήταν sold out και στην πρεμιέρα έδωσαν το παρών πολλές προσωπικότητες από τον καλλιτεχνικό, δημοσιογραφικό και επιχειρηματικό κόσμο.

Ξεχώρισε η εμφάνιση της Ζέτας Μακρυπούλια η οποία δεν θα μπορούσε να λείπει από την πρεμιέρα των καλών της φίλων Νίκου Μουτσινά και Ελισάβετ Κωνσταντινίδου αλλά και εκείνη της πρωταγωνίστριας Αθηνάς Οικονομάκου η οποία είχε στο πλευρό της τον σύζυγό της Φίλιππο Μιχόπουλο αλλά και τη μητέρα της Γεωργία Οικονομάκου.

Στα καμαρίνια μετά το τέλος της παράστασης είδαμε τον πρώην σύζυγο της πρωταγωνίστριας Ταξιάρχη Χάνο να τη συγχαίρει για την ερμηνεία της αλλά και πολλούς ακόμα καλούς της φίλους.

Την πρεμιέρα επίσης παρακολούθησαν η Βάσω Λασκαράκη η οποία συνοδευόταν από τον σύζυγό της Λευτέρη Σουλτάτο αλλά και η Νίκη Παλληκαράκη και πολλοί ακόμα.

Δείτε φωτογραφίες από τις λαμπερές παρουσίες αλλά και από όσα συνέβησαν στα καμαρίνια μετά το τέλος της πρεμιέρας:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved