Η Βανδή στο Αγρίνιο, το μαγείρεμα του Μαζώ στην κοινωνική κουζίνα, η κούκλα κόρη της Λίλη & η Ράντου
Gossip Cam

Η Βανδή στο Αγρίνιο, το μαγείρεμα του Μαζώ στην κοινωνική κουζίνα, η κούκλα κόρη της Λίλη & η Ράντου

Τα Χριστούγεννα είναι προ των πυλών και οι εκδηλώσεις όσο πάνε και πληθαίνουν. Σε αυτές όπως είναι φυσικό παρευρίσκονται και πολλοί επώνυμοι, οι οποίοι όπως έχουν δηλώσει ότι λατρεύουν να βγαίνουν στους δρόμους της Χριστουγεννιάτικης Αθήνας.

Έτσι λοιπόν, οι celebrities φόρεσαν τα γιορτινά τους και βρέθηκαν σε διάφορα μέρη της Ελλάδος. Πιο συγκεκριμένα, η Δέσποινα Βανδή ταξίδεψε μέχρι το Αγρίνιο για να ερμηνεύσει τα τραγούδια της στους κατοίκους της πόλης.

Μικροί και μεγάλοι κατέκλυσαν την πλατεία της πόλης, η οποία ήταν κατάμεστη. Μόλις η τραγουδίστρια ανέβηκε στη σκηνή, το πλήθος την αποθέωσε.

Δείτε όσα έγιναν στην μαγική αυτή βραδιά:

Από την άλλη, ο Γιώργος Μαζωνάκης, την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου βρέθηκε μαζί με τους εθελοντές της κοινωνικής κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος» στο μεγαλύτερο μαγείρεμα ανθρωπιάς για συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη.

Συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής μαζί με τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο βρέθηκαν στο Λιμάνι του Πειραιά και μαγείρεψαν για τους άστεγους του Δήμου. Εκεί μαζεύτηκε πλήθος κόσμου ενώ συγκεντρώθηκαν και είδη βασικής ανάγκης, όπως τρόφιμα και ρούχα, τα οποία είναι απαραίτητα στην καθημερινότητά των άστεγων.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης βοηθάει πάντα με όποιον τρόπο μπορεί τους συνανθρώπους του που έχουν ανάγκη. Έτσι, ο ίδιος μαγείρεψε, μοίρασε χριστουγεννιάτικα γλυκά στον κόσμο και τραγούδησε τις επιτυχίες του.

«Είναι εποχή για πράξεις και όχι για λόγια» τόνισε ο Γιώργος Μαζωνάκης.

Δείτε φωτογραφίες στην gallery που ακολουθεί:

Με επώνυμες παρουσίες πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Βρυκόλακες» που σκηνοθετεί ο Σταμάτης Φασουλής στο Εθνικό Θέατρο.

Με πρωταγωνιστές καταξιωμένους ηθοποιούς, η παράσταση απέσπασε το πιο θερμό χειροκρότημα του κοινού.

H Ναταλία Τσαλίκη, ο Αργύρης Πανταζάρας, ο Περικλής Μουστάκης, η Κατερίνα Μαούτσου και ο Γιώργος Ζιόβας έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους στη σκηνή και καταχειροκροτήθηκαν από τους επώνυμους που έδωσαν το παρών.

Ανάμεσά τους βρέθηκαν οι: Όλγα Παυλάτου, Διονύσης Φωτόπουλος, Κώστας Νικούλι, Δανάη Παππά, Βέρα Μακρομαρίδου, Μαρίνα Ασλάνογλου, Ελένη Ράντου, Τζόυς Ευείδη, Άννα Φόνσου, Κάτια Δανδουλάκη και πολλοί ακόμα.

Δείτε φωτογραφίες στην gallery που ακολουθεί:

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα επίσημα εγκαίνια του πρώτου καταστήματος “Royal Donuts”, στη Θεσσαλονίκη. Πλήθος καλεσμένων από τον δημοσιογραφικό και καλλιτεχνικό κόσμο της πόλης, αλλά και επώνυμοι που ταξίδεψαν ειδικά από την Αθήνα για το πιο λαχταριστό opening party, έσπευσαν να δώσουν το παρών στο λαμπερό event και να δοκιμάσουν τα διάσημα γλυκίσματα ανάμεσά τους και η Ιωάννα Λίλη με την κόρη της, Μαρία Ζαγοράκη.

Δείτε φωτογραφίες στην gallery που ακολουθεί:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved