Γιορτινό Night Out για τους celebrities! Πού είδαμε ποιους...
Gossip Cam

Γιορτινό Night Out για τους celebrities! Πού είδαμε ποιους...

Η στολισμένη Αθήνα, για όσους δεν ήθελαν ή δεν κατάφεραν να φύγουν για κάποιον χειμερινό προορισμό ή για τις ιδιαίτερες πατρίδες τους, αυτές τις μέρες τις γιορτινές είναι... μαγεία! 

Ο φωτογραφικός φακός πάντως απαθανάτισε πολλούς celebrities αυτές τις μέρες σε βραδινή τους έξοδο. Φόρεσαν τα καλά τους και το πιο λαμπερό τους χαμόγελο και βρέθηκαν σε γνωστό στέκι του Κολωνακίου να τσουγκρίζουν τα ποτήρια με την σαμπάνια τους, ανταλλάσσοντας θερμές ευχές.

Είδαμε τον Χρήστο Μπίρμπα με την αγαπημένη του Αναστασία Περράκη να τα λένε στο ίδιο τραπέζι με την Έλενα Κρεμλίδου και τη Βίκυ Κάβουρα.

Τον Στάθη Σχίζα και την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου σε μία από τις τελευταίες τους βραδινές εξόδους πριν εκείνος αναχωρήσει για το Survivor All Star στον Άγιο Δομίνικο.

Τον Τάκη Καραγκούνια να συνομιλεί με πρώην συμπαίκτες του όπως ο Γιώργος Ταλάντσεφ και τον Νίκο Αντωνόπουλο αλλά και τη Ναταλία Δραγούμη σε μεγάλα κέφια να απολαμβάνει τη βραδιά.

Απαστράπτουσα στο ίδιο μαγαζί είδαμε και την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου αλλά και τον Λάμπρο Κωνσταντάρα που τα έλεγε με την Αποστολία Ζώη και τη Ναταλία Δραγούμη.

Δείτε φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved