Χαμός στη Βίσση: Το βαρύ ζεϊμπέκικο, τα ντουέτα με Άντζελα και Αργυρό & το ξεσάλωμα Μπάρκα-Γεωργίου
Gossip Cam

Χαμός στη Βίσση: Το βαρύ ζεϊμπέκικο, τα ντουέτα με Άντζελα και Αργυρό & το ξεσάλωμα Μπάρκα-Γεωργίου

Μέσα σε μία βραδιά τα έζησαν όλα οι θαμώνες του νυχτερινού κέντρου όπου εμφανίζεται η Άννα Βίσση αφού είχαν την ευκαιρία να την απολαύσουν σε μεγάλα κέφια και περιτριγυρισμένοι από καλούς φίλους που απογείωσαν το κέφι. 

Την επισκέφτηκαν για να την απολαύσουν επί σκηνής ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Άντζελα Δημητρίου και ήταν αρκετή και μόνο η παρουσία τους για να απογειωθεί το κέφι.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Η Άννα έδειχνε εκείνο το βράδυ να είναι πραγματικά σε μεγάλα κέφια και μάλιστα κάποια στιγμή άφησε το μικρόφωνο για να χορέψει ένα βαρύ ζεϊμπέκικο γνωρίζοντας την απόλυτη αποθέωση.

Όταν διέκρινε ανάμεσα στο πλήθος την Άντζελα Δημητρίου, την κάλεσε αμέσως πάνω στη σκηνή, και τραγούδησαν μαζί αγαπημένες επιτυχίες του παρελθόντος. Οι δύο τραγουδίστριες στο τέλος, φανερά συγκινημένες αγκαλιάστηκαν δείχνοντας η μία στην άλλη την αγάπη και την εκτίμησή τους.

Συνέχεια είχε ο Κωνσταντίνος Αργυρός που μαζί με την Άννα Βίσση τραγούδησαν και έβαλαν... φωτιά στο κέφι. Μάλιστα κάποια στιγμή, η αγαπημένη τραγουδίστρια χόρεψε και ένα βαρύ ζεϊμπέκικο, γνωρίζοντας την απόλυτη αποθέωση.

Από κάτω, όλη αυτή την ώρα διασκέδαζαν η Δανάη Μπάρκα με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη και τον Ανδρέα Γεωργίου.

Μάλιστα ο τελευταίος κρατώντας έναν δίσκο με σφηνάκια ανέβηκε στη σκηνή και μοίραζε στους μουσικούς και φυσικά στην Άννα Βίσση, κάνοντας... χαμό!

Μία άλλη επώνυμη παρέα το ίδιο βράδυ που διασκέδαζε στο μαγαζί ήταν και εκείνη του Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλου με την Ευγενία Σαμαρά και τον αγαπημένο της Γιάννη Ποιμενίδη που έδειξαν να το καταδιασκεδάζουν.

Δείτε μοναδικές φωτογραφίες παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved