O κεφάτος Λαζόπουλος, τα παιχνίδια της Ada με την Κοντοβά στο δρόμο & μία fashionista πρώην Survivor
Gossip Cam

O κεφάτος Λαζόπουλος, τα παιχνίδια της Ada με την Κοντοβά στο δρόμο & μία fashionista πρώην Survivor

Μία βόλτα στους δρόμους της Αθήνας για τον φωτογραφικό φακό του gossip-tv ήταν αρκετή για να απαθανατίσουμε πολλούς celebrities σε καθημερινές στιγμές τους. 

Είδαμε τον Λάκη Λαζόπουλο σε μεγάλα κέφια και καλά ντυμένο λόγω κρύου να περπατάει σε κέντρικό δρόμο στο Σύνταγμα χαιρετώντας τους περαστικούς που τον αναγνώριζαν. Ο ηθοποιός έδειχνε να είναι σε πολύ καλή διάθεση μιλώντας με τους ανθρώπους που τον καλημέριζαν με ευγένεια. Μετά από τόσα χρόνια επιτυχημένης πορείας άλλωστε στον τηλεοπτικό χώρο, λογικό είναι να χαίρει της αποδοχής του κοινού. Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

Ο φωτογραφικός φακός επίσης απαθανάτισε τη μικρή Ada, μαζί με τη μαμά της Χριστίνα Κοντοβά και μία φίλη τους να περπατούν σε κεντρικό δρόμο της Αθήνας και να χαίρονται κάθε στιγμή του περιπάτου τους. Μάλιστα, η μικρούλα, η οποία δείχνει να είναι ένα πολύ χαρούμενο παιδάκι, δεν σταμάτησε να παίζει και να κάνει τη μαμά της, η οποία παρεμπιπτόντως έδωσε για ακόμα μία φορά μαθήματα στυλ με το ολόλευκο σύνολο που φορούσε, να γελάει.

Προ ημερών απαθανατίστηκε και η Νικολέττα Μαυρίδη που γνωρίσαμε μέσα από το Survivor η οποία μας εντυπωσίασε με το styling της το οποίο φυσικά και δεν έχει καμία σχέση με την εικόνα της όταν τη βλέπαμε να αγωνίζεται στους στίβους μάχης του ριάλιτι επιβίωσης. Η όμορφη χορεύτρια, ντυμένη στην... πένα, έκανε πολλά ζευγάρια μάτια να στραφούν πάνω της καθώς έχει εξελιχθεί σε μία κανονική fashionista. Δείτε την παρακάτω:

Η πιο καλή θεία του κόσμου για την ανιψιά της, κόρη του αδικοχαμένου Τζώρτζη Μονογυιού είναι η βουλευτής Κατερίνα Μονογυιού.

Η όμορφη βουλευτής εθεάθη σε βόλτα της με τη μικρή κόρη του αξέχαστου αδελφού της σε εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων να απολαμβάνουν τη βόλτα τους και τη μικρούλα να δείχνει πολύ χαρούμενη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved