Ο χορός της Θεωνά, η Σοφία Αλιμπέρτη ντυμένη στα λευκά και… τα κάστανα της Καινούργιου
Gossip Cam

Ο χορός της Θεωνά, η Σοφία Αλιμπέρτη ντυμένη στα λευκά και… τα κάστανα της Καινούργιου

Τα χιόνια έφυγαν και ο ήλιος επέστρεψε πάλι στη ζωή μας. Οι περισσότεροι ξεχύθηκαν στους δρόμους να μαζέψουν και πάλι λίγο ήλιο και να απολαύσουν μια βόλτα στο κέντρο της πόλης.

Άλλοι επέλεξαν να φορέσουν τα καλά τους και να βγουν το βράδυ για ένα ποτό και να χορέψουν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Η Τζένη Θεωνά, με ένα κατακόκκινο σύνολο βρέθηκε στην πρεμιέρα του συζύγου της, Δήμου Αναστασιάδη, έχοντας στο πλευρό τις φίλες της. Εκεί ήταν και η Βρισηίδα Ανδριώτου με τον Περικλή Κονδυλάτο, ο Μάνος Ιωάννου και πολλοί ακόμη.

Δήμος Αναστασιάδης

Ξυπόλητη, αεικίνητη για μια ακόμη φορά η Μαρίζα Ρίζου. Η τραγουδίστρια έκανε πρεμιέρα και φυσικά οι φανς της την τίμησαν με την παρουσία τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι το πρόγραμμα της Μαρίζας μεταδίδεται ταυτόχρονα και στη νοηματική γλώσσα.

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου με ένα σέξι φόρεμα έκανε την εμφάνισή της στο νυχτερινό κέντρο NOX όπου εμφανίζεται ο Αντώνης Ρέμος με την Καίτη Γαρμπή.

Ειρήνη Παπαδοπούλου

Δείτε φωτογραφίες από τις νυχτερινές εξόδους των επωνύμων στην gallery που ακολουθεί:

Πωλητές για μία ημέρα για τη Σχεδία έγιναν το πρωί του Σαββάτου οι επώνυμοι. Ο Γιάννης Στάνκογλου, η Γιούλικα Σκαφιδά, η Δανάη Λουκάκη, η Κατερίνα Γκαγκάκη, ο Σωτήρης Καλυβάτσης, ο Νίκος Παππάς, ο Διονύσης Ατζαράκης και η Αμαλία Καβάλη φόρεσαν το κόκκινο γιλέκο και κράτησαν τη Σχεδία στα χέρια τους…

Με total white look η Σοφία Αλιμπέρτη στα νότια προάστια. Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv την εντόπισε στη Γλυφάδα να κάνει τα ψώνια της και να απολαμβάνει τον ήλιο και τη ζεστή ημέρα. Η Σοφία Αλιμπέρτη βρίσκεται σε συζητήσεις για την επιστροφή της στην τηλεόραση και περιμένουμε σύντομα τις ανακοινώσεις.

Σοφία Αλιμπέρτη

Το κέντρο της Αθήνας επέλεξε η Κατερίνα Καινούργιου για τη βόλτα της. Η παρουσιάστρια του Alpha, ήρεμη και χαλαρή, αφού την Παρασκευή ανακοινώθηκε και επίσημα η ανανεώση του συμβολαίου της με το κανάλι αλλά και με την Barking Well Media, βρέθηκε στη Βουκουρεστίου και δεν αντιστάθηκε στο να απολαύσει ζεστά κάστανα.

Με τη Νικόλ Παναγιώτου στο κέντρο της πόλης βρέθηκε και η Αθηνά Οικονομάκου. Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv απαθανάτισε τις δυο φίλες στην πρωινή βόλτα τους.

Αθηνά Οικονομάκου- Νικόλ Παναγιώτου

Μαυροντυμένη η Τατιάνα Μπλάτνικ στην Αθήνα. Η Τατιάνα Μπλάτνικ και ο Νικόλαος Γλύξμπουργκ έχουν επιλέξει να ζουν στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αθήνα. Ο φακός του gossip-tv «έπιασε» την Τατιάνα ντυμένη στα μαύρα και με σχεδόν καθόλου μακιγιάζ σε μια μικρή βόλτα της στα στενά της πόλης.

Στα βόρεια προάστια βρέθηκαν ο Κωνσταντίνος Καζάκος και η σύντροφός του Βασιλική Μακρή. Το ζευγάρι απόλαυσε τα ψώνια του σε εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων. Στο ίδιο εμπορικό «πετύχαμε» και την Mary Vitinaros, με πιασμένο μαλλί και δίχως ίχνος μακιγιάζ.

Δείτε φωτογραφίες από την έξοδο των επώνυμων στη gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved