Ο Πορτοκάλογλου με την κόρη του, η βόλτα Πετρουλάκη-Ίβιτς,ο αποκριάτικος Στάνκογλου και ο Κατσαούνης
Gossip Cam

Ο Πορτοκάλογλου με την κόρη του, η βόλτα Πετρουλάκη-Ίβιτς,ο αποκριάτικος Στάνκογλου και ο Κατσαούνης

Τις τελευταίες μέρες, ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv απαθανάτισε πλήθος celebrities να κάνουν τις βόλτες τους στο κέντρο της Αθήνας και να απολαμβάνουν με τον τρόπο τους τις ηλιόλουστες μέρες. 

Παρά το πολύ βεβαρυμμένο με υποχρεώσεις πρόγραμμά τους, πολλοί ήταν εκείνοι που κυκλοφόρησαν το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, κάνοντας μια χαλαρή βόλτα και απολαμβάνοντας τον ελεύθερο χρόνο τους.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv βρέθηκε σε διάφορα μέρη της Αθήνας και απαθανάτισε πλήθος επωνύμων να κάνουν τις βόλτες τους, είτε οικογενειακά, είτε... σόλο. Ο Ίλια Ίβιτς μαζί με την σύζυγό του, Ελένη Πετρουλάκη και τις δυο πανέμορφες κόρες τους αποφάσισαν να κάνουν μια βόλτα στο κέντρο της Αθήνας και η αλήθεια είναι πώς εκείνο που έκλεψε τις εντυπώσεις ήταν το outfit της Ελένης Πετρουλάκη, με την ίδια να έχει επιλέξει ένα ντύσιμο σε λευκούς και μπεζ τόνους, το οποίο ήταν καθημερινό και τόνιζε το υπέροχο σώμα της.

4940_ILIA_IVIC_ELENI_PETROYLAKI_1122023.jpg

Ο Γιώργος Κατσαούνης, τον οποίο και γνωρίσαμε μέσα από τον περσινό κύκλο του Survivor επέλεξε το κέντρο της Αθήνας επίσης, μιας και θέλησε να κάνει τα ψώνια του και τη βόλτα του. Ο ίδιος κοίταζε την κάμερα και χαμογελούσε, ενώ προχωρούσε στους πολυσύχναστους δρόμους της Αθήνας.

1676901734751-773693053-817451.jpg

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου συναντήθηκε με την κόρη του, στην οποία και έχει πολύ μεγάλη αδυναμία ενώ μπαμπάς και κόρη πήγαν για καφέ σε ένα από τα αγαπημένα τους μαγαζιά. Τέλος και μιας και οι μέρες το επιβάλλουν, ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv βρέθηκε στο καρναβάλι του Κεραμεικού και απαθανάτισε τον Γιάννη Στάνκογλου, ο οποίος και είχε μεταμφιεστεί σε Super Mario και το απόλαυσε μοναδικά!

Δείτε στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved