Η σπάνια έξοδος της Πετρογιάννη με τον σύντροφό της & οι σικ εμφανίσεις Μπλάτνικ-Θεωνά-Πετρουλάκη
Gossip Cam

Η σπάνια έξοδος της Πετρογιάννη με τον σύντροφό της & οι σικ εμφανίσεις Μπλάτνικ-Θεωνά-Πετρουλάκη

Τίποτα δεν μένει κρυφό από την κάμερα του gossip-tv που για ακόμα μία φορά βγήκε στη... γύρα και «τσάκωσε» επώνυμους σε... μεγάλα κέφια! 

Όπως τη Φωτεινή Πετρογιάννη που εθεάθη σε γνωστό εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων με τον σύντροφό της, τον γνωστό σκηνοθέτη, Μιχάλη Ρουμπή να επιδίδονται σε shopping therapy.

Μπορεί η όμορφη δημοσιογράφος και παρουσιάστρια να κάνει καθημερινά, αισθητή την παρουσία της στην εκπομπή Πρωινό στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα, όμως λίγα είναι γνωστά για την προσωπική της ζωή. Εκεί λοιπόν τα πράγματα είναι απλά. Η Φωτεινή Πετρογιάννη και ο Μιχάλης Ρουμπής είναι μαζί πολλά χρόνια και συνεχίζουν να δείχνουν πολύ ευτυχισμένοι. Για του λόγου το αληθές, δείτε τους σε πρόσφατη βόλτα τους στο εμπορικό κέντρο όπου κατέφυγαν για να κάνουν τα ψώνια τους:

Στην οδό Βουκουρεστίου εντόπισε ο φωτογραφικός φακός την Τατιάνα Μπλάτνικ μαζί με φίλη της. Η όμορφη σύζυγος του Νικόλαου Γλύξμπουργκ η οποία μετά από δέκα χρόνια στην Ελλάδα έχει μάθει απ' έξω και ανακατωτά τα κατατόπια για σωστό shopping therapy έδειξε εκείνο το πρωινό να έχει καλή διάθεση και ήταν απορροφημένη στην κουβέντα της με τη φίλη της. Όταν βρέθηκε μπροστά της ο φωτογραφικός φακός, έδειξε να εκπλήσσεται όμως συνέχισε κανονικά την κουβέντα της και φυσικά τη βόλτα τους. Δείτε παρακάτω:

Σε μεγάλα κέφια στην οδό Πανεπιστημίου στην καρδιά της Αθήνας συνάντησε ο φωτογραφικός φακός την Ελένη Πετρουλάκη. Ντυμένη casual chic και με μεγάλη αυτοπεποίθηση, η όμορφη γυμνάστρια έδειξε να είναι βιαστική καθώς διέσχιζε τον κεντρικό δρόμο. Μάλιστα, όταν ήρθε τετ α τετ με τον φακό, χαμογέλασε με νόημα, δείχνοντας να εκπλήσσεται ευχάριστα. Δείτε φωτογραφίες:

Η Τζένη Θεωνά εθεάθη επίσης σε έναν από τους κεντρικότερους δρόμους της πόλης, την οδό Βουκουρεστίου όπου βρέθηκε προ ημερών μάλλον για γύρισμα αφού μαζί της είχε και τηλεοπτικό συνεργείο. Μην ξεχνάμε ότι φέτος η όμορφη ηθοποιός έχει αφοσιωθεί στην ετοιμασία και παρουσίαση της εκπομπής Μαμά-δες που προβάλλεται στην ΕΡΤ με μεγάλη επιτυχία. Η Τζένη Θεωνά, ντυμένη και βαμμένη όπως την έχουμε συνηθίσει, έδειχνε να είναι σε πολύ καλή διάθεση, κάνοντας πλάκα με τους συνεργάτες της. Δείτε παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved