Η κοκκινομάλλα Σμαράγδα Καρύδη, η σπάνια εμφάνιση της Σοφίνας Λαζαράκη & ένα πολύ ερωτευμένο ζευγάρι
Gossip Cam

Η κοκκινομάλλα Σμαράγδα Καρύδη, η σπάνια εμφάνιση της Σοφίνας Λαζαράκη & ένα πολύ ερωτευμένο ζευγάρι

Πρεμιέρες, θεατρικές βραδιές αλλά και όμορφες συναντήσεις συνέβησαν τις προηγούμενες δύο μέρες στην Αθήνα και φυσικά τα φωτογραφικά φλας άστραψαν!

Λίγο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα της, η σειρά IQ 160 που θα προβληθεί στο Star την ερχόμενη Κυριακή, οι συντελεστές έδωσαν ραντεβού στο The Mall στην golden αίθουσα των Village για την προβολή του πρώτου επεισοδίου. Ανάμεσά τους φυσικά και οι συντελεστές της σειράς της οποίας την παραγωγή έχει αναλάβει η εταιρία του Νίκου Κοκλώνη, Barking Well.

Τα φλας φυσικά έκλεψαν οι δύο πρωταγωνιστές Σμαράγδα Καρύδη και Νίκος Κουρής με την ηθοποιό να κλέβει την παράσταση με την τεράστια αλλαγή στα μαλλιά της που από ξανθά έγιναν κατακόκκινα για χάρη του ρόλου της.

Σταρ της εκδήλωσης η μικρούλα, βαφτιστήρα του Νίκου Κοκλώνη η οποία θα παίζει στη σειρά και εννοείται πως δεν χόρταινε τις αγκαλιές όλων. Δείτε φωτογραφίες από την όμορφη εκδήλωση:

Μία μοναδική θεατρική βραδιά ήταν αυτή με αφορμή την πρεμιέρα της παράστασης Οιδίπους Τύραννος που παίζεται στο Από Μηχανής Θέατρο. Πλήθος ηθοποιών βρέθηκε εκεί για να παρακολουθήσει την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστούν οι Μάνια Παπαδημητρίου (Ιοκάστη- Τειρεσίας), Θανάσης Σαράντος (Οιδίπους Τύραννος), Χριστόδουλος Στυλιανού (Κρέοντας), Πάρης Σκαρτσολιάς (Εξάγγελος-Χορός), Αλέξανδρος Τούντας (Άγγελος-Χορός), Βαγγέλης Ψωμάς (Θεράπων-Χορός), Νίκος Πολοζιάνης (Ιερέας-Χορός).

Φυσικά, μετά το τέλος της παράστασης, όλοι οι συντελεστές δέχονταν τα συγχαρητήρια από τους συναδέλφους τους που είχαν σπεύσει να τη δουν. Δείτε φωτογραφίες:

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε στην πρώτη του βόλτα για ψώνια τον Στάθη Σχίζα ο οποίος βρέθηκε στο Golden Hall για shopping therapy. Έχοντας επιστρέψει πρόσφατα από τον Άγιο Δομίνικο μετά την οικειοθελή αποχώρησή του από το Survivor All Star, ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης, έδειξε να έχει επιστρέψει πλήρως στους ρυθμούς της ζωής του, παρ' όλο που δεν είχε μαζί του την αγαπημένη του Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αλλά έναν φίλο του. Δείτε φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved