Αγγελόπουλος-Βαμβακούση: Πιασμένοι χέρι χέρι και σε τρυφερές αγκαλιές σε βραδινή έξοδό τους
Gossip Cam

Αγγελόπουλος-Βαμβακούση: Πιασμένοι χέρι χέρι και σε τρυφερές αγκαλιές σε βραδινή έξοδό τους

Μπορεί ο Γιώργος Αγγελόπουλος να μη λέει λέξη για τα προσωπικά του, μπορεί η Δήμητρα Βαμβακούση να κάνει στροφή και να αλλάζει δρόμο κάθε φορά που συναντά φωτογραφικό φακό, όμως να που μερικές φορές οι παπαράτσι έχουν και τα τυχερά τους! 

Όλο το... σενάριο ξεκίνησε με την παραδοχή του ίδιου του Γιώργου Αγγελόπουλου, πριν από μήνες και πριν καν πάρουμε εμείς είδηση ότι έχει νέα σχέση, πως είναι ερωτευμένος. Δεν είπε το όνομά της, δεν είχε εμφανιστεί μέχρι τότε μαζί της κάπου δημόσια. Προφανώς, πάνω στον πρώτο ενθουσιασμό αυτού του ειδυλλίου, ο Ντάνος μάλλον πίστευε ότι οι παπαράτσι είναι πολύ μακριά από τον δρόμο του.

Ύστερα ήρθαν τα πρώτα δημοσιεύματα αλλά και οι πρώτες κοινές δημόσιες εμφανίσεις για να αποκαλύψουν ότι το κορίτσι που μονοπωλεί τον χρόνο του είναι μία άλλη survivor, η Δήμητρα Βαμβακούση η οποία όμως απέφευγε -και συνεχίζει να αποφεύγει- τους φωτογραφικούς φακούς.

Αρχικά ο Γιώργος Αγγελόπουλος θέλησε να είναι... ψύχραιμος στον καταιγισμό φωτογραφικών φλας και δημοσιευμάτων και πάντα απαντούσε ευγενικά στις ερωτήσεις για τη Δήμητρα Βαμβακούση.

Προσφάτως όμως φαίνεται πως έχασε την ψυχραιμία του και όταν ρωτήθηκε για τη Δήμητρα, ανταπάντησε με ερώτηση και έκδηλη τη διάθεση ειρωνείας του τη δημοσιογράφος αν θα ήθελε να του πει εκείνη πρώτα για τη σχέση της και ύστερα να απαντήσει εκείνος σε οποιαδήποτε άλλη ερώτηση. Ουσιαστικά βέβαια ήταν σαν να είχε ήδη επιβεβαιώσει ότι με τη Δήμητρα Βαμβακούση είναι μαζί και ευτυχισμένοι.

Πάντως, και λέξη να μην ξεστομίσει για αυτή τη σχέση, είναι εμφανές σε κάθε τους κοινή εμφάνιση ότι είναι μαζί και ευτυχισμένοι. Το διαπιστώσαμε και πρόσφατα σε έξοδό τους σε νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης. Απαλλαγμένοι από τον φόβο των φωτογραφικών φακών καθώς δεν είχαν πάρει είδηση την ύπαρξή τους, ήταν συνεχώς αγκαλιά και όταν έφυγαν από το μαγαζί, εκείνος την κρατούσε τρυφερά από το χέρι. Και αν δεν πιστεύετε όσα γράφουμε, αρκεί να δείτε τις παρακάτω φωτογραφιές για να το διαπιστώσετε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved