Το φετινό Πάσχα των επωνύμων στη Μύκονο σε φωτογραφίες
Gossip Cam

Το φετινό Πάσχα των επωνύμων στη Μύκονο σε φωτογραφίες

Μπορεί επειδή το φετινό Πάσχα να έπεσε νωρίς και ο καιρός να μην ήταν σύμμαχός μας, όμως οι επώνυμοι δεν πτοήθηκαν, πήραν το πρώτο πλοίο για Μύκονο και έφυγαν για το αγαπημένο τους νησί!

Τα λευκά σοκάκια στα Ματογιάννια «θυμήθηκαν» εποχές καλοκαιριού καθώς γέμισαν από κόσμο που ήθελε να ζήσει τις άγιες αυτές μέρες στο νησί των Ανέμων.

Ένα νησί που λατρεύουν και ερωτεύονται όλοι όσοι το επισκέπτονται. Έτσι, τα σοκάκια του γέμισαν από κόσμο που έσπευσε να απολαύσει στιγμές κατάνυξης αλλά και όμορφων αναμνήσεων με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Στα σοκάκια του νησιού λοιπόν είδαμε πολλούς επώνυμους. Όπως τη Σάσα Μπάστα που μαζί με τον σύζυγό της και το παιδί τους έκαναν Ανάσταση στη Χώρα της Μυκόνου.

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου βρέθηκε με φίλους στη Μύκονο και δείχνει να περνάει πολύ καλά αν κρίνουμε από το πώς την απαθανάτισε ο φακός του gossip-tv σε στενό του νησιού.

Είδαμε επίσης για το Πάσχα στη Μύκονο την κτηνίατρο Νικολέτα Σερέτη, τη Χριστίνα Παππά που ήδη έχει εγκατασταθεί στο νησί μιας και δραστηριοποιείται επιχειρηματικά εκεί στον χώρο της εστίασης, τον δημοσιογράφο Πέτρο Νάζο με την οικογένειά του και πολλούς ακόμα. Δείτε φωτογραφίες...

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved