Υβόννη Μπόσνιακ-Ελένη Πασχαλίδου: Τα κορίτσια του Ρέμου σε shopping therapy... περιπέτειες!
Gossip Cam

Υβόννη Μπόσνιακ-Ελένη Πασχαλίδου: Τα κορίτσια του Ρέμου σε shopping therapy... περιπέτειες!

Δεν είναι σπάνιο φαινόμενο να δει κάποιος Γλυφαδιώτης στους εμπορικούς δρόμους της Γλυφάδας κάποιο μέλος της οικογένειας του Αντώνη Ρέμου, ειδικά την Υβόννη Μπόσνιακ και την κόρη του τραγουδιστή, Ελένη Πασχαλίδου

Μαμά και κόρη συνηθίζουν να κατεβαίνουν στους εμπορικούς και πολυσύχναστους δρόμους της περιοχής για τα ψώνια τους ή απλά για τη βόλτα τους.

Είναι μία όμορφη ρουτίνα για τις δυο τους που είναι πολύ δεμένες και σπάνια αποχωρίζονται η μία την άλλη.

Μπορεί η Ελένη τα πρωινά να βρίσκεται στο σχολείο για τις μαθησιακές υποχρεώσεις της, όμως όταν έχει ελεύθερο χρόνο, πάνε βόλτες με τη μαμά της που φυσικά δεν γίνεται να περάσει απαρατήρητη από οποιαδήποτε εμφάνισή της.

Το ίδιο συνέβη και προ ημερών όταν ο φωτογραφικός φακός τις απαθανάτισε μαζί να περπατούν στους δρόμους της Γλυφάδας και να απολαμβάνουν τον ανοιξιάτικο ήλιο.

Η μικρή Ελένη που είναι πλέον οκτώ ετών και φυσικά η μεγάλη αδυναμία των γονιών της, δείχνει να έχει ήδη αποκτήσει πολύ καλή επαφή με τη μόδα και φυσικά ως γυναίκα σύντομα θα έχει ως πρώτη της προτεραιότητα να διαθέτει μία πολύ ενημερωμένη και μοδάτη γκαρνταρόμπα. Έχει όμως και καλή δασκάλα...

Δείτε φωτογραφίες στην gallery:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved