MasterChef: Πάνος Ιωαννίδης: Οικογενειακή βόλτα στην παραλία, λίγο πριν τον τελικό! (exclusive pics)
Gossip Cam

MasterChef: Πάνος Ιωαννίδης: Οικογενειακή βόλτα στην παραλία, λίγο πριν τον τελικό! (exclusive pics)

Σε λίγες ημέρες θα παρακολουθήσουμε ζωντανά στις οθόνες μας τον τελικό του ριάλιτι μαγειρικής MasterChef, μέσα από τη συχνότητα του Star.

Ο Πάνος Ιωαννίδης προσπαθεί λίγο να χαλαρώσει και να ξεκουραστεί αλλά φυσικά και να περάσει λίγες ώρες παραπάνω με την οικογένειά του.

Ο αγαπημένος σεφ, όπως πρώτο σας ενημέρωσε το gossip-tv.gr με αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό, βάφτισε αυτή την Κυριακή τον γιο του, Κωνσταντίνο στο Πήλιο.

Μετά τη βάφτιση του μικρούλη, ο ίδιος, επέλεξε να μην επιστρέψει αμέσως στην Αθήνα αλλά να μείνει στο εξοχικό του στη Ζαγορά για να περάσει λίγες μέρες ακόμα.

panosioannidis-(3).jpg

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr, τον εντόπισε και τον απαθανάτισε, ανήμερα του Αγίου Πνεύματος, στο Χορευτό Μαγνησίας, όπου έκανε την βόλτα του με τον γιο και τη σύζυγό του.

Φυσικά δεν πέρασαν απαρατήρητοι από τους περαστικούς ενώ όσοι τον έβλεπαν πήγαιναν κοντά του για να του μιλήσουν και να του πουν πως τον βλέπουν στην τηλεόραση και τον αγαπούν πολύ. Ο Πάνος Ιωαννίδης, μιλούσε σε όλους και ήταν ευγενικός και ευδιάθετος.

Δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες που εξασφαλίσαμε από τη βόλτα τους στην παρακάτω photo gallery:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved