Καινούργιου: H πανάκριβη tote τσάντα της και το φόρεμα που δεν περιμέναμε να επιλέξει!
Gossip Cam

Καινούργιου: H πανάκριβη tote τσάντα της και το φόρεμα που δεν περιμέναμε να επιλέξει!

Υπέροχη όπως πάντα η Κατερίνα Καινούργιου αλλά αυτή τη φορά με εμφάνιση που η αλήθεια είναι πως δεν περιμέναμε!

Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε να κάνει τις αγορές σε μεγάλο εμπορικό κέντρο των βορίων προαστίων και όσο εκείνη μιλούσε στο κινητό της τηλέφωνο, εμείς παρατηρούσαμε το ασυνήθιστο look της.

kainourgioy-(5).jpg

Πιο συγκεκριμένα η παρουσιάστρια της εκπομπής «Super Κατερίνα», επέλεξε ένα μίντι φόρεμα σε γαλάζια απόχρωση, το οποίο συνδύασε με μαύρη φαρδιά ζώνη στη μέση για να την τονίζει, μαύρα πέδιλα και μια υπέροχη και πανάκριβη tote τσάντα διάσημου οίκου!

Όχι και τόσο «Κατερίνα» αυτό το σύνολο αλλά η αλήθεια είναι πως για μια ακόμη φορά μαγνήτισε τα βλέμματα.

Δες την στη gallery

Μερικά μυστικά της Κατερίνας για την περιποίηση προσώπου

1. «Μια φορά την εβδομάδα κάνω μία μάσκα προσώπου. Μου αρέσουν πολύ αυτές με άργιλο. Είναι πιο δυνατές, αλλά είναι καθαριστικές, ενώ μπορείς να κάνεις και μάσκα ματιών. Τις προτιμώ».

2. «Πολύ σημαντικό να μην ακουμπάμε το πρόσωπο μας με βρώμικα χέρια. Δεν δίνουμε σημασία σε αυτό, αλλά είναι μεγάλο μυστικό ομορφιάς. Τα χέρια μας έχουν πολλά μικρόβια, που είναι τεράστια πηγή μολύνσεων».

3. «Πηγαίνω στην φίλη μου την Θεανώ Μπέλλα που χρησιμοποιεί μόνο φυσικά συστατικά και οι θεραπείες της με έχουν βοηθήσει πολύ και στο πρόσωπο και το σώμα μου. Στο σώμα κάνω κάποια μασάζ. Ευτυχώς είναι αρκετά προσιτές οι τιμές, αν και νομίζω ότι για χάρη της περιποίησης της, μια γυναίκα μπορεί και να ξοδεύει καμιά φορά κάτι παραπάνω».

4. Αυτό που κάνει τη διαφορά ρουτίνα περιποίησης της είναι πως επιλέγει να απλώνει την κρέμα ματιών της στην περιοχή του λαιμού για πιο εντατική θρέψη.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved