Μενεγάκη-Παντζόπουλος: Με τη Βαλέρια για ψώνια λίγο πριν φύγουν για το νησί!
Gossip Cam

Μενεγάκη-Παντζόπουλος: Με τη Βαλέρια για ψώνια λίγο πριν φύγουν για το νησί!

Ελεύθερη υποχρεώσεων η Ελένη Μενεγάκη και δεν θα μπορούσε να μην περάσει μία βόλτα από τα μαγαζιά για να προμηθευτεί τα απαραίτητα για την Άνδρο όπου και εγκαθίσταται με την οικογένειά της για ολόκληρο το καλοκαίρι!

Η όμορφη παρουσιάστρια το έχει... παράδοση λίγο πριν φύγει για το νησί της καρδιάς της, να κάνει μία βόλτα από τα μαγαζιά για να ψωνίσει ό,τι χρειάζεται για την γκαρνταρόμπα της, τον εξοπλισμό της κουζίνας και του σπιτιού γενικότερα και ό,τι άλλο θεωρεί ότι θα της έλειπε στην Άνδρο για όσο καιρό θα μείνει εκεί.

Μόνο που αυτή τη φορά ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε μαζί με τον σύζυγό της Μάκη Παντζόπουλο και την κόρη της, Βαλέρια Λάτσιου η οποία πλέον έχει μεγαλώσει πολύ.

Ο φωτογραφικός φακός τούς απαθανάτισε μαζί στο Golden Hall να ψωνίζουν από κατάστημα ειδών σπιτιού, πριν καταλήξουν σε γνωστή αλυσίδα καταστημάτων ρουχισμού αλλά και παπουτσιών.

Οι τρεις τους έδειξαν να απολαμβάνουν τη βόλτα τους για shopping therapy και μάλιστα στο τέλος δεν αντιστάθηκαν και στην απόλαυση ενός παγωτού που αρέσει πολύ και στους τρεις.

Δείτε φωτογραφίες από την εξόρμησή τους στα μαγαζιά:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved