Μίρκα Παπακωνσταντίνου: Η σπάνια δημόσια εμφάνιση και το σικάτο look
Gossip Cam

Μίρκα Παπακωνσταντίνου: Η σπάνια δημόσια εμφάνιση και το σικάτο look

Η Μίρκα Παπακωνσταντίνου πήγε στο θέατρο Άλσος και σε αυτή την δημόσια και σπάνια εμφάνισή της απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό του gossip-tv.gr.

Η ηθοποιός βρέθηκε εκεί για να παρακολουθήσει την παράσταση «Τι φάση πάλι ρε?» και οι συνάδελφοί της που τόσο την αγαπούν, την έπνιξαν στα φιλιά και στις αγκαλιές.

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που εξασφαλίσαμε, η ηθοποιός ήταν πάρα πολύ ευδιάθετη και πάρα πολύ στιλάτη. Το look της ολοκλήρωσε με μια απίθανη και μοντέρνα κίτρινη τσάντα και δεν κατάφερε να περάσει απαρατήρητη.

Πόζαρε στον φωτογραφικό φακό με τον Θοδωρή Αθερίδη, τον Γιάννη Ζουγανέλη, τον Λευτέρη Ελευθερίου, με την Βίκυ Σταυροπούλου και άλλους αγαπημένους φίλους και συναδέλφους και μετέδωσε την θετική της ενέργεια!

mirka2.jpg

Να θυμίσουμε πως η ίδια είχε δηλώσει στο Happy Day για την εξωτερική της εμφάνιση, το στιλ και τη διατροφή της: «Δεν ασχολούμαι πολύ με την εξωτερική μου εμφάνιση, απλώς είναι ένα βασικό που η Ρένια Λουιζίδου γελάει, πριν από χρόνια ήμουν σπίτι της στη Θεσσαλονίκη, γιατί κάναμε χρόνια παρέα, και πηγαίναμε σούπερ μάρκετ κι εγώ φορούσα σκουλαρίκια και γούνες. Δεν έχω ημερήσια ρουτίνα περιποίησης. Όσο κι αν δεν το πιστεύετε μου αρέσουν πολύ οι σαλάτες, αλλά δυστυχώς και τα τυριά, θα μπορούσα να ζήσω με αυτά»!

Δείτε τις φωτογραφίες από το θέατρο Άλσος στην παρακάτω photo gallery:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved