Σπυροπούλου-Σταθοκωστόπουλος: Το φωτογραφικό άλμπουμ της βάφτισης του γιου τους!
Gossip Cam

Σπυροπούλου-Σταθοκωστόπουλος: Το φωτογραφικό άλμπουμ της βάφτισης του γιου τους!

Σε κλίμα συγκίνησης αλλά και ενθουσιασμού για την ευτυχία που ζούσαν έγινε χθες το απόγευμα (2/8) η βάφτιση του γιου του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου και της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

Το ζευγάρι προετοίμαζε εδώ και καιρό αυτή την τόσο όμορφη οικογενειακή στιγμή του που ήθελε να τη μοιραστεί μόνο με πολύ καλούς φίλους και στενούς συγγενείς. Νονές του μικρού Βλάσση ήταν η αδελφή του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου αλλά και η επιχειρηματίας Σούλα Λιάκου.

IMG_8719.jpg
7841346

Η βάφτιση έγινε στο γραφικό εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου στο Καβούρι ενώ αργότερα ακολούθησε δεξίωση στο Island στην Αθηναϊκή Ριβιέρα όπου το γλέντι άναψε για τα καλά από νωρίς με τις ερμηνείες του Χρήστου Μάστορα ο οποίος μαζί με τις υπόλοιπες Μέλισσες ανέλαβε τη διασκέδαση των εκλεκτών καλεσμένων. Ανάμεσά τους ο Αντώνης και η Ιωάννα Σρόιτερ, η βουλευτής της ΝΔ Κατερίνα Μονογυιού, ο Τζίμης Σταθοκωστόπουλος με την Ιωάννα Σιαμπάνη, η Χριστίνα Παππά και πολλοί ακόμα φίλοι του ζευγαριού.

Τα πάντα ήταν προσεγμένα μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια ενώ η μαμά Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έλαμπε από ευτυχία. Στυλιστικά, η όμορφη παρουσιάστρια μας εξέπληξε αρχικά με το πολύ σικ λευκό μίντι φόρεμα με δαντέλα που φορούσε στην εκκλησία κατά τη διάρκεια του μυστηρίου και ύστερα με την μάξι χρυσή τουαλέτα που φόρεσε για τη δεξίωση.

Εκπληκτικός ο στολισμός του χώρου όπου φιλοξενήθηκε το γλέντι, μοναδικές οι επιλογές σε μπομπονιέρες και μαρτυρικά για τον μικρό Βλάσση από τη μητέρα του που ήθελε πολύ όλα να είναι τέλεια τη συγκεκριμένη μέρα.

Δείτε στην gallery φωτογραφίες τόσο από τη βάφτιση όσο και αργότερα από τη δεξίωση:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved