Night out για τη Ζόζεφιν με την κούκλα μητέρα της και τον Ηλία Βρεττό με την εντυπωσιακή σύζυγό του
Gossip Cam

Night out για τη Ζόζεφιν με την κούκλα μητέρα της και τον Ηλία Βρεττό με την εντυπωσιακή σύζυγό του

Μία μοναδική βραδιά διασκέδασης ήταν αυτή που έζησαν όσοι βρέθηκαν στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζονται ο Γιώργος Τσαλίκης και ο Χρήστος Μενιδιάτης

Πρώτη και καλύτερη βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο Ω Stage η Ζόζεφιν η οποία είναι καλή φίλη και των δύο τραγουδιστών. Μάλιστα, ανέβηκε και on stage για να τραγουδήσει επιτυχίες της, ξεσηκώνοντας τους θαμώνες. Δεν ήταν όμως μόνη αλλά συνοδευόταν από τη μητέρα της, την Μαργαρίτα Βέντη η οποία είναι πραγματικά εντυπωσιακή.

Στο ίδιο νυχτερινό κέντρο το ίδιο βράδυ όμως βρέθηκε και ο Ηλίας Βρεττός, μαζί με την εντυπωσιακή σύζυγό του Αναστασία Δεληγιάννη. Το ζευγάρι δείχνει να διανύει μία από τις ωραιότερες περιόδους του γάμου του που έγινε πριν από περίπου έναν χρόνο. Ούτε ο Ηλίας Βρεττός έμεινε μακριά από τη σκηνή αφού ανέβηκε και τραγούδησε δικές του μεγάλες επιτυχίες.

Φυσικά στο νυχτερινό κέντρο βρέθηκαν και πολλοί ακόμα φίλοι των τραγουδιστών του σχήματος, όπως η Χριστίνα Σάλτη η οποία επίσης ανέβηκε στη σκηνή και τραγούδησε με Μενιδιάτη και Τσαλίκη. Επίσης, είδαμε τη Διονυσία Κουκίου να διασκεδάζει με την παρέα της αλλά και τον επιχειρηματία Χρήστο Ψωμόπουλο. Όλοι μαζί έγιναν μία ωραία παρέα που διασκέδασε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Δείτε φωτογραφίες στην gallery:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved