Ο έρωτας ξεχειλίζει! Ζευγάρια που εντοπίσαμε σε εξόδους και έλαμπαν από ευτυχία!
Gossip Cam

Ο έρωτας ξεχειλίζει! Ζευγάρια που εντοπίσαμε σε εξόδους και έλαμπαν από ευτυχία!

Η εβδομάδα που πέρασε ήταν γεμάτη από events στα οποία έδωσαν το παρών μερικά από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ. 

Η μεγάλη και πολύ ευχάριστη έκπληξη ήταν η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Άλκι Κούρκουλου με τη νέα του σύντροφο, την τραγουδίστρια Δήμητρα Σταθοπούλου. Ο ηθοποιός βρέθηκε στο Ηρώδειο για να την απολαύσει επί σκηνής, καθώς συμμετείχε σε συναυλία.

Στην πρεμιέρα της ταινίας Άκου ποιος μιλάει όπου πρωταγωνιστούν ο Ηλίας Μελέτης, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και πολλοί ακόμα σπουδαίοι ηθοποιοί είδαμε αρκετά ερωτευμένα ζευγάρια. Όπως τη Βάσω Λασκαράκη με τον Λευτέρη Σουλτάτο. Η Βάσω ήθελε να βρεθεί στη βραδιά εκείνη στο πλευρό του άλλοτε τηλεοπτικού της συζύγου, του Σάββα Τρινταφύλλου που είχε υποδυθεί στην επιτυχημένη κωμική σειρά «Το σόι σου». Από τότε οι δύο ηθοποιοί είναι πολύ καλοί φίλοι και στηρίζουν ο ένας τον άλλον σε σημαντικές στιγμές τους.

Στην ίδια εκδήλωση έλαμπαν από ευτυχία ο Γιάννης Τσιμιτσέλης που πρωταγωνιστεί στην ταινία και η Κατερίνα Γερονικολού.

Λαμπερή και η εμφάνιση της Ελεονώρας Μελέτη με τον σύζυγό της Θοδωρή Μαροσούλη στην ίδια πρεμιέρα.

Τέλος, σε μία άλλη λαμπερή βραδιά, αυτή στο θέατρο Παλλάς για την υπερπαραγωγή Dalida – La Diva" με την Όλγα Βενέτη είδαμε επίσης σε σπάνια κοινή εμφάνισή τους τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη με τη σύζυγό του Έφη Μουρίκη αλλά και τη Μαρία Ιωαννίδου με τον σύντροφό της Δημήτρη Κρητικό.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved