Χάσαμε τον λογαριασμό από τα ερωτευμένα ζευγάρια σε επίσημη θεατρική πρεμιέρα
Gossip Cam

Χάσαμε τον λογαριασμό από τα ερωτευμένα ζευγάρια σε επίσημη θεατρική πρεμιέρα

Την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης Απλή Μετάβαση που παρακολούθησαν όσοι βρέθηκαν χθες το βράδυ (30/10) στο θέατρο Ακροπόλ και ξαφνικά η νύχτα απέκτησε πολλή... χρυσόσκονη!

Σπουδαίοι ηθοποιοί, αγαπημένοι τραγουδιστές αλλά και πολύ ερωτευμένα ζευγάρια βρέθηκαν στο θέατρο για να παρακολουθήσουν το μιούζικαλ με πρωταγωνιστές τους:

Κωνσταντίνο Ασπιώτη, Κωνσταντίνο Γαβαλά, Γιάννη Καπελέρη, Χαρά Κεφαλά, Πέγκυ Μανωλά, Βασίλη Μηλιώνη, Μαρίζα Ρίζου και Αντιγόνη Ψυχράμη υπό τη σκηνοθετική καθοδήγηση του Μίνωα Θεοχάρη και σε κείμενο και στίχους του Γεράσιμου Ευαγγελάτου αλλά και μουσική και ενορχήστρωση του Θέμη Καραμουρατίδη.

Είδαμε ανάμεσα στο κοινό την Μπέττυ Μαγγίρα, τον Δημήτρη Μακαλιά που ήθελε να καμαρώσει τη γυναίκα του Αντιγόνη Ψυχράμη επί σκηνής, το Πάνο Μουζουράκη με τη σύζυγό του Μαριλού Κόζαρη που ήθελαν να βρίσκονται στο πλευρό της φίλης τους Μαρίζας Ρίζου, την Άντρη Θεοδότου με τον σκηνοθέτη σύζυγό της Δημήτρη Δεγαΐτη σε μία σπάνια έξοδό τους, τη Μαρία Αντωνά με τον Άρη Σοϊλέδη, τους πάντα ερωτευμένους ηθοποιούς Αρετή Πασχάλη και Νικορέστη Χανιωτάκη αλλά και τη Μέλια Κρέιλινκ, τη Μαρία Χάνου, τον Λάζαρο Γεωργακόπουλο και πολλούς ακόμα καλλιτέχνες.

Τα φωτογραφικά φλας φυσικά έκλεψε η Μυρτώ Αλικάκη που έκανε δημόσια εμφάνιση με τον νέο της σύντροφο, τον σκηνοθέτη και φωτογράφο Νικόλα Κωστή.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved