Τα ψώνια της Σπυροπούλου,η γυμναστική της Στικούδη & η Τέα Πρέλεβιτς βγαλμένη από σελίδες περιοδικού
Gossip Cam

Τα ψώνια της Σπυροπούλου,η γυμναστική της Στικούδη & η Τέα Πρέλεβιτς βγαλμένη από σελίδες περιοδικού

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv πάντα κάνει τη βόλτα του και όλο και θα σταθεί τυχερός, συναντώντας και απαθανατίζοντας επώνυμους σε νέες περιπέτειες! 

Τις προηγούμενες μέρες ο φακός ήταν... τυχερός και απαθανάτισε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σε μεγάλα κέφια να κάνει βόλτες στο κέντρο της Αθήνας, απολαμβάνοντας τα ψώνια της.

Η όμορφη παρουσιάστρια η οποία έχει επιλέξει να αφοσιωθεί στην ανατροφή του λίγων μηνών γιου της, Βλάσση, εθεάθη στην καρδιά της πόλης να περπατάει ανέμελη και σε πολύ καλή διάθεση με ψώνια στο χέρι.

Ντυμένη casual αλλά πάντα σικ, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επισκέφτηκε αρκετά μαγαζιά πριν καταλήξει σε όσα χρειαζόταν και όταν ήρθε τετ α τετ με τον φωτογραφικό φακό, απλώς χαμογέλασε και συνέχισε τον περίπατο για shopping therapy.

Δείτε παρακάτω φωτό:

Σε άλλον, εξίσου κεντρικό δρόμο της Αθήνας, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την πάντα εντυπωσιακή Κατερίνα Στικούδη με αθλητικό λουκ να κάνει διατάσεις. Ναι, καλά διαβάσατε! Σχεδόν μέσα στη μέση του δρόμου και παρέα με μία φίλη της, η εγκυμονούσα Κατερίνα έκανε την πρωινή της γυμναστική, δείχνοντας χαλαρή και ευδιάθετη. Δείτε παρακάτω:

Την Τέα Πρέλεβιτς απαθανάτισε επίσης ο φωτογραφικός φακός σε κεντρικό δρόμο της πόλης. Η μικρότερη κόρη του Μπάνε Πρέλεβιτς και αδελφή της Άννας Πρέλεβιτς, έμοιαζε σαν να ήταν βγαλμένη από περιοδικό μόδας. Φορώντας ένα στενό λευκό φόρεμα που είχε συνδυάσει με υπέροχα mules και έχοντας αφήσει κάτω τα μακριά μαλλιά της, η Τέα Πρέλεβιτς εντυπωσίασε με την εμφάνισή της και φυσικά δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη. Δείτε τις φωτό παρακάτω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved