H σπάνια εμφάνιση της Άβας Γαλανοπούλου, η Ελένη Κοκκίδου και η οικογένεια Σκιαδαρέση
Gossip Cam

H σπάνια εμφάνιση της Άβας Γαλανοπούλου, η Ελένη Κοκκίδου και η οικογένεια Σκιαδαρέση

Και ποιον δεν απαθανάτισε ο φακός του gossip-tv.gr στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, στη Σκηνή Ωμέγα και συγκεκριμένα στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης "Ο Ελέφας". Ήταν όλοι εκεί!

Στην εν λόγω παράσταση πρωταγωνιστούν οι: Γιώργος Γιαννόπουλος, Μπέσυ Μάλφα, Βαγγέλης Δαούσης και Στεφανία Ζώρα.

Από κοντά τους δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα αλλά και καλοί φίλοι και συνάδελφοι! Μεταξύ άλλων είδαμε τους: Ιεροκλή Μιχαηλίδη, Στέλιο Μάινα, Ελένη Κοκκίδου κ.α.

Από την πρεμιέρα της Μπέσυς Μάλφα δεν θα μπορούσε να λείπει ο αγαπημένος της σύζυγος και γνωστός ηθοποιός Γεράσιμος Σκιαδαρέσης αλλά και οι κόρες τους, Νίκη και Όλγα. Όλοι μαζί, πόζαραν ευδιάθετοι στον φακό μας!

Αξίζει να σημειωθεί πως στην πρεμιέρα της παράστασης "Ο Ελέφας" βρέθηκε και η ηθοποιός Άβα Γαλανοπούλου την οποία το κοινό έχει λατρέψει μέσα από ρόλους που έχει υποδυθεί στο παρελθόν! Ποιος ξεχνάει άλλωστε την Ελισάβετ από το Πενήντα Πενήντα ή την Πελαγία από τους Λατρεμένους Γείτονες και άλλες πολλές πολλές συμμετοχές της σε σειρές!

Η ίδια, έχει επιλέξει τα τελευταία χρόνια να αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας όμως το τελευταίο διάστημα, οι δημόσιες έξοδοί της όλο και πληθαίνουν. Θυμίζουμε μάλιστα πως πριν από λίγες ημέρες, το gossip-tv.gr την είχε εντοπίσει την ώρα που δειπνούσε σε εστιατόριο γνωστού ξενοδοχείου στην Γλυφάδα.


Δείτε φωτογραφίες στη gallery:

Λίγα λόγια για την παράσταση

Μια σκληρή και πικρή κωμωδία, ένα ανελέητα σαρκαστικό δράμα, ένα έργο αντιθέσεων. Στον Ελέφα παρουσιάζονται ήρωες που είναι εντελώς αστοιχείωτοι αλλά κομπορρήμονες, ανήθικοι αλλά ηθικολόγοι, βαθιά βίαιοι και απεχθείς αλλά και τρομακτικά οικείοι.

Ακόμα κι αν το ένα από τα πρόσωπα του έργου φαίνεται τελικά να διασώζεται ηθικά μέσα από μια απονενοημένη πράξη, δεν παύουν να αποτελούν όλα θλιβερές φιγούρες που αποτυπώνουν μια όχι και τόσο μακρινή ελληνική πραγματικότητα. Ένα έργο επίκαιρο που ακτινογραφεί την ελληνική κοινωνία.

Διάρκεια 90΄

Η παράσταση είναι κατάλληλη για θεατές άνω των 16 ετών

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved