Μπήλιω Τσουκαλά: Σπάνια δημόσια εμφάνισή της – Πού είναι και τι κάνει σήμερα η παρουσιάστρια;
Gossip Cam

Μπήλιω Τσουκαλά: Σπάνια δημόσια εμφάνισή της – Πού είναι και τι κάνει σήμερα η παρουσιάστρια;

Oι παλιότεροι θα θυμούνται σίγουρα την Μπήλιω Τσουκαλά ως ένα από τα λαμπερά πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης αφού για πολλά χρόνια παρουσίαζε στην κρατική τηλεόραση την εκπομπή Έχει γούστο

Τα τελευταία χρόνια η παρουσιάστρια έχει αποφασίσει να απέχει από τη μικρή οθόνη και λίγοι γνωρίζουν πού βρίσκεται και τι κάνει σήμερα.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια πλέον έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή της και έχει εξαφανιστεί από τα τηλεοπτικά δρώμενα έχοντας αποφασίσει να κάνει πράγματα που της αρέσουν και την ευχαριστούν.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα που είχαν κυκλοφορήσει πριν από καιρό, η Μπήλιω Τσουκαλά είχε πάρει την απόφαση να απέχει από τη μικρή οθόνη, θέλοντας να βοηθά ενεργά τον σύζυγό της, Γιώργο Πίττα, σε γαστρονομικούς οδηγούς και είπε όχι στις όποιες τηλεοπτικές προτάσεις της έγιναν.

Η τελευταία της δημόσια εμφάνιση ήταν το 2017, στη Μεγάλη Βρετανία. Μόλις πριν από λίγες ημέρες όμως, η Μπήλιω Τσουκαλά έκανε την -ευχάριστη- έκπληξη και εμφανίστηκε σε λαμπερή θεατρική βραδιά, κάνοντας τα φλας να αστράψουν.

Η ίδια βρέθηκε στo Δημοτικό Θέατρο Πειραιά για να παρακολουθήσει την παράσταση Τρεις Ψηλές Γυναίκες, όπου πρωταγωνιστούν οι Ρένη Πιττακή, Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, Λουκία Μιχαλοπούλου και ο Αλέξης Φουσέκης.

Δεν έχει αλλάξει καθόλου από τότε που έχουμε να τη δούμε. Διατηρεί την άψογη σιλουέτα της, το στυλ και το ταμπεραμέντο της και δείχνει να έχει απαλλαγεί από άγχη του παρελθόντος και να χαίρεται την κάθε στιγμή της ζωής της.

Δείτε παρακάτω τη σημερινή εικόνα της:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved