Η καλλιτεχνική παρέα που τα' σπασε στον Ρέμο! Τα γενέθλια, το κέφι και οι συναντήσεις κορυφής!
Μία μοναδική βραδιά για μία μεγάλη καλλιτεχνική παρέα στο νυχτερινό κέντρο NOX όπου εμφανίζονται ο Αντώνης Ρέμος και η Ελένη Φουρέιρα.
Gossip Cam

Η καλλιτεχνική παρέα που τα' σπασε στον Ρέμο! Τα γενέθλια, το κέφι και οι συναντήσεις κορυφής!

Τα γενέθλια ενός πολύ αγαπητού προσώπου στον καλλιτεχνικό χώρο στάθηκε η αφορμή για να κάνει reunion μία αγαπημένη παρέα του θεάτρου -και όχι μόνο- και να πάρει το κέφι φωτιά στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Αντώνης Ρέμος μαζί με την Ελένη Φουρέιρα

Ο λόγος για την Κερασιά Κούη, γνωστή beauty artist που έχει περιποιηθεί για την καλύτερη δυνατή εικόνα τους προς τα έξω πολλούς ηθοποιούς, τραγουδιστές και γενικότερα καλλιτέχνες.

Ήταν λοιπόν φυσικό να βρεθούν κοντά της στη βραδιά γενεθλίων της που ήθελε να γιορτάσει στο νυχτερινό κέντρο NOX Athens.

Καλεσμένοι της ο Λάκης Λαζόπουλος, η Μαρία Καβογιάννη, η Δήμητρα Παπαδοπούλου, η Ταμίλα Κουλίεβα και πολλοί ακόμα επώνυμοι φίλοι της εορτάζουσας. Σε άλλη παρέα το ίδιο βράδυ ο φωτογραφικός φακός συνάντησε τον Μάνο Πίντζη με όμορφη γυναικεία παρέα, τον Κωνσταντίνο Βασάλο με τον Fipster, την Ντορέττα Παπαδημητρίου και τη Βάλια Χατζηθεοδώρου ενώ αργότερα κατέφθασαν στο νυχτερινό κέντρο και ο Mente Fuerte με τη Μαρία Σολωμού που είχαν πολλά να πουν με τον καλό τους φίλο Αντώνη Ρέμο αλλά και ο Γιώργος Λιάγκας που επίσης βρέθηκε στο καμαρίνι του τραγουδιστή.

Μία από τις πιο δυνατές στιγμές της βραδιάς όταν εμφανίστηκε στην εορτάζουσα μία υπέροχη τούρτα με το μονόγραμμά της «Κ» η οποία και έσβησε το ένα και μοναδικό κεράκι.

Δείτε φωτογραφίες από την υπέροχη και γεμάτη κέφι βραδιά:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved