Η βραδινή έξοδος της Σκορδά, η απονομή της Marseaux & συνάντηση Μπεκατώρου-Ρακιντζή μετά από χρόνια
Gossip Cam

Η βραδινή έξοδος της Σκορδά, η απονομή της Marseaux & συνάντηση Μπεκατώρου-Ρακιντζή μετά από χρόνια

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv που είναι παντού και πάντα παρών, απαθανάτισε για ακόμα ένα βράδυ πολλούς επώνυμους σε... τρελά κέφια!

Είδαμε τη Φαίη Σκορδά, σε σπάνια έξοδό της μεσοβδόμαδα να σπεύδει στο Vox για να απολαύσει live τη Μόνικα. H όμορφη παρουσιάστρια, φορώντας ένα total black σύνολο με μαύρο σακάκι και βινίλ παντελόνι, εντυπωσίασε για ακόμα μία φορά με την εμφάνισή της. Όσο για τη Monica, ταξίδεψε το κοινό της για άλλη μία φορά με την ξεχωριστή φωνή της. Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

Σε άλλη... γωνιά της Αθήνας, η Μαρσώ βίωνε μία πραγματικά ξεχωριστή στιγμή της καριέρας της ως καλλιτέχνις αφού έγινε η απονομή χρυσών και πλατινένιων δίσκων της για τις τελευταίες επιτυχίες της. Και εκείνη, φανερά ευτυχισμένη που κατάφερε να κατακτήσει ένα όνειρό της, μοιράστηκε τη χαρά της με πολλούς αγαπημένους φίλους της που έδωσαν το παρών στην εκδήλωση. Ανάμεσά τους βέβαια και ο Solmeister με τον οποίο μοιράστηκε και την καλλιτεχνική επιτυχία αλλά και οι Κώστας Μαρτάκης, η Daphne, η Αναστασία, η Ρενέ και πολλοί ακόμα νέοι καλλιτέχνες ενώ ξεχωριστή ήταν και η παρουσία της Κατερίνας Καραβάτου στην εκδήλωση. Δείτε φωτογραφίες παρακάτω:

Συνάντηση μετά από πολύ καιρό είχαν η Μαρία Μπεκατώρου με τον Θοδωρή Ρακιντζή σε grand opening γνωστού εστιατορίου στο κέντρο της Αθήνας και φυσικά οι δυο τους είχαν πολλά να πουν. Άλλωστε, κατά το παρελθόν, είχαν συνεργαστεί για πολλά χρόνια στο ίδιο κανάλι, στα πρώτα τους βήματα. Στο ίδιο event είδαμε και πολλούς ακόμα celebrities όπως την Κάτια Ταραμπάνκο, την Ιωάννα Μαλέσκου,

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved