Ελεονώρα Ζουγανέλη: Stylish ακόμα και με την κόκκινη βέσπα της!
Gossip Cam

Ελεονώρα Ζουγανέλη: Stylish ακόμα και με την κόκκινη βέσπα της!

Μπορεί η Ελεονώρα Ζουγανέλη να έχει αδυναμία στα σκουρόχρωμα ρούχα και η γκαρνταρόμπα της να είναι αρκετά... σκοτεινή, όμως σε ό,τι αφορά τη μετακίνησή της, έχει επιλέξει ένα δίτροχο... statement που κάνει πολλά ζευγάρια μάτια να στρέφονται κατά πάνω της! 

Ο λόγος για την κατακόκκινη βέσπα της την οποία επιλέγει για τις μετακινήσεις της κυρίως στο κέντρο, ειδικά όταν ο καιρός ευνοεί τέτοιου είδους μετακινήσεις.

Η όμορφη τραγουδίστρια εθεάθη με το κράνος της και κρατώντας το τιμόνι της εντυπωσιακής βέσπας της καθώς ήταν σταματημένη σε κεντρικό σημείο της Αθήνας.

Φορώντας ένα μαύρο σύνολο το οποίο είχε συνδυάσει άψογα με μαύρα μποτάκια και σχεδόν αμακιγιάριστη, η Ελεονώρα Ζουγανέλη δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη από τον φωτογραφικό φακό που δεν σταμάτησε τα «κλικ».

Βλέπετε, η όμορφη τραγουδίστρια αποφεύγει τις συχνές εξόδους και προτιμάει να έρχεται σε επαφή με τους ανθρώπους που εκτιμά και την εκτιμούν μέσα από τα live που κάνει. Ο τρόπος που εκφράζεται μουσικά τη γεμίζει και την κάνει να νιώθει ευτυχισμένη.

Δείτε την πρόσφατη εμφάνισή της με τη βέσπα της στο κέντρο της Αθήνας στην gallery:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved