Night out για ζευγάρια:Ο Σαμπάνης με την Ιωάννα του, οι ασορτί Πανταζάρας-Τουμάση & τα happy couples
Gossip Cam

Night out για ζευγάρια:Ο Σαμπάνης με την Ιωάννα του, οι ασορτί Πανταζάρας-Τουμάση & τα happy couples

Από την αρχή της εβδομάδας που διανύουμε, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε σε βραδινές εξόδους τους πολλά ερωτευμένα ζευγάρια που με τα χαμόγελά τους αποδείκνυαν πόσο ερωτευμένα συνεχίζουν να είναι ακόμα και μετά από πολλά χρόνια συμβίωσης ή γάμου. 

Πρώτοι και καλύτεροι ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης με την Έφη Μουρίκη που πρωταγωνιστούν φέτος στο έργο «Ο θάνατος του εμποράκου» που ανεβαίνει στο θέατρο Ζήνα.

Το ζευγάρι που είναι μαζί κάτι παραπάνω από 35 χρόνια στην πρόσφατη πρεμιέρα του έργου όπου πρωταγωνιστούν δέχτηκαν τα συγχαρητήρια από τους συναδέλφους τους και είχαν κάθε λόγο να χαμογελούν.

Στην ίδια πρεμιέρα είδαμε επίσης τον Νίκο Ψαρρά σε σπάνια δημόσια εμφάνισή του με τη σύζυγό του Έλενα Καρακούλη να ποζάρουν στον φακό ενώ την παράσταση παρακολούθησαν και ο Αιμίλιος Χειλάκης με τη σύζυγό του Αθηνά Μαξίμου.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

Στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Νίκος Οικονομόπουλος, διασκέδασαν πριν από μερικά βράδια, ο Γιώργος Σαμπάνης και η σύντροφός του Ιωάννα Σαρρή. Το ζευγάρι που είναι μαζί κάτι παραπάνω από ενάμιση χρόνο και ήδη συγκατοικεί στο διαμέρισμα του τραγουδιστή στην Αργυρούπολη, μαγνήτισε τα βλέμματα με την εμφάνισή του, ειδικά η εντυπωσιακή καλλονή που είχε επιλέξει ένα ιδιαίτερα stylish outfit για τη συγκεκριμένη εμφάνισή της. Δείτε τις φωτό παρακάτω:

Τέλος, ασορτί είδαμε ντυμένους τους νιόπαντρους Αργύρη Πανταζάρα και Σίσσυ Τουμάση σε event μόδας και συγκεκριμένα στην επίδειξη μόδας του σχεδιαστή Δημήτρη Πέτρου. Στο ίδιο event, ιδιαίτερα στυλάτους είδαμε και τον Ηλία Βρεττό με τη σύζυγό του Αναστασία Δεληγιάννη. Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved