Δημήτρης Γκοτσόπουλος: Πήγε θέατρο και δεν πέρασε απαρατήρητος!
Gossip Cam

Δημήτρης Γκοτσόπουλος: Πήγε θέατρο και δεν πέρασε απαρατήρητος!

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος φέτος υποδύεται τον Σίμο Πολύζο στην καθημερινή σειρά του Alpha, Ο Παράδεισος των Κυριών και οι τηλεθεατές έχουν ξετρελαθεί με αυτή την προσθήκη.

Ο ηθοποιός, μπορεί να έχει πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις, όμως, δεν χάνει ευκαιρία όταν είναι να παρακολουθήσει κάποια παράσταση στο θέατρο.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr, τον απαθανάτισε το Σάββατο 3/2, στο Θέατρο Αλίκη, όπου βρέθηκε για να παρακολουθήσει την παράσταση «Μπαμπάδες με ρούμι».

gkotsopoulos-(3).jpg

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος στο θέατρο.

Όπως ήταν φυσικό, δεν κατάφερε να περάσει απαρατήρητος ούτε από τον φακό μας αλλά ούτε και από τον απλό κόσμο που βρισκόταν εκεί.

gkotsopoulos-(4).jpg

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος στο θέατρο.

Θυμίζουμε ότι ο ίδιος λίγο πριν μπει στον Παράδεισο είχε δηλώσει: «Στο πρόσωπο του Σίμου αναγνωρίζω το στοιχείο εκείνο του πολυμήχανου ανθρώπου που ξέρει να μάχεται, να παλεύει, άλλοτε σαν λιοντάρι και άλλοτε σαν αλεπού! Είναι ένας ήρωας τραγικού μεγέθους που ξέρει το σκοπό του και θα κάνει τα πάντα να πετύχει χωρίς να υπολογίσει οποιοδήποτε προσωπικό κόστος! Θέλει να κάνει τη στιγμή αιώνια και το αιώνιο στιγμιαίο. Έχει βιώσει την προδοσία από μικρό παιδί και θεωρεί ότι είναι ο ίδιος Θεός και δημιουργός της πραγματικότητας του. Αν έχω ένα κοινό στοιχείο με αυτόν τον ήρωα είναι η εμμονή του με το χρόνο».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved