Χρανιώτης-Αβασκαντήρα: Χαλαρή βόλτα στη λιακάδα με αθλητικά και super διάθεση!
Gossip Cam

Χρανιώτης-Αβασκαντήρα: Χαλαρή βόλτα στη λιακάδα με αθλητικά και super διάθεση!

Στη Γλυφάδα «τσάκωσε» ο φωτογραφικός φακός τον Γιώργο Χρανιώτη και τη σύζυγό του Γεωργία Αβασκαντήρα και μάλιστα έδειχναν να είναι σε πολύ καλή διάθεση. 

Μπορεί το ζευγάρι να ζει με τον γιο του στο κέντρο της Αθήνας που δεν αλλάζει ούτε ο ένας ούτε ο άλλος με τίποτα, όμως και μία βόλτα στα νότια προάστια με τη θαλασσινή αύρα και την πολύ μεγάλη αγορά για ψώνια είναι ό,τι πρέπει για τις πρώτες ανοιξιάτικες ηλιόλουστες μέρες.

Χρανιώτης-Αβασκαντήρα: Το boho σπίτι τους και το μοναδικό παιδικό δωμάτιο του γιου τους!

3550_GEORGIA_AVASKANTIRA_GIORGOS_XRANIOTIS_1932024.jpg

Ο ηθοποιός και η όμορφη χορεύτρια εθεάθησαν σε κεντρικό δρόμο της Γλυφάδας να απολαμβάνουν τον περίπατό τους μιλώντας και γελώντας συχνά με όσα έλεγαν ο ένας στον άλλον.

Το ζευγάρι έχει αποφασίσει να κρατήσει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας γι' αυτό και σπάνια τούς βλέπει κανείς συχνά κάπου δημόσια.

Από την παρέα τους φυσικά έλειπε ο μοναχογιός τους ο οποίος ήρθε στη ζωή πριν από τρία χρόνια και σκόρπισε απίστευτη χαρά στους ίδιους και στις οικογένειές τους. Από τότε, ο μικρός Αλέξανδρος αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητά τους μόνο που εκείνη την ημέρα, στη βόλτα τους στη Γλυφάδα, προφανώς ήταν ή στα καλά χέρια της μιας από τις δύο γιαγιάδες ή σε βρεφονηπιακό σταθμό.

Πάντως, το ζευγάρι έδειχνε να είναι σε πολύ καλή διάθεση και γιατί όχι αφού συνεχίζουν να είναι πολύ ερωτευμένοι και φυσικά να χαίρονται κάθε μικρή ή μεγάλη χαρά που τους δίνει ο χαριτωμένος γιος τους.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από τη βόλτα τους στη Γλυφάδα:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved