Ο Χριστοφόρου πήγε στην Άντζελα και την αποθέωσε! Η ιστορία που διηγήθηκε και το «σ' αγαπώ»
Gossip Cam

Ο Χριστοφόρου πήγε στην Άντζελα και την αποθέωσε! Η ιστορία που διηγήθηκε και το «σ' αγαπώ»

Συγκινητικές αλλά και πολύ όμορφες μουσικές στιγμές βίωσαν όσοι βρέθηκαν στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η Άντζελα Δημητρίου μαζί με την Έλντα Πανοπούλου. 

Μάλιστα, η Άντζελα, όταν εντόπισε ανάμεσα στους θαμώνες τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου, έσπευσε να τον ανεβάσει επί σκηνής και να τραγουδήσουν μαζί ένα ντουέτο.

xristoforou-zina-(5).jpg

Μόνο που ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου δεν περιορίστηκε εκεί αλλά από μικροφώνου θέλησε να διηγηθεί μία ιστορία που βίωσε με την Άντζελα ενώ στη συνέχεια μίλησε για τη βοήθεια που του έδωσε στα πρώτα βήματα της καριέρας του, γεγονός που δεν θα ξεχάσει ποτέ.

Ο τραγουδιστής λοιπόν είπε ότι την εποχή που εκείνη έκανε δίσκο με τον Γιώργο Θεοφάνους, είχε δει εκείνον και τους τότε One, τους είχε ακούσει και είχε εντυπωσιαστεί. Είπε λοιπόν τότε στον Θεοφάνους πως τους ήθελε μαζί της στη Θεσσαλονίκη όπου επρόκειτο να εμφανιστεί. Κάπως έτσι λοιπόν ξεκίνησε η πορεία του boy band που αργότερα γνώρισε τεράστια επιτυχία.

«Άντζελα θα σε ευχαριστώ για πάντα και πάντα» της είπε από μικροφώνου ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου καταλήγοντας με ένα «σ' αγαπώ».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved