Μπισμπίκης – Τζομπανάκη: Ο Βόσκαρης και η Καπετάνισσα του «Σασμού» συναντήθηκαν ξανά μετά από καιρό!
Μια ευχάριστη συνάντηση είχαν ο Βασίλης Μπισμπίκης και η Μαρία Τζομπανάκη, αρκετό καιρό μετά την κοινή τους τηλεοπτική πορεία στον «Σασμό», την επιτυχημένη σειρά του Alpha που αγαπήθηκε ιδιαίτερα από το κοινό.
Αυτή τη φορά, ο Βόσκαρης και η Καπετάνισσα δεν συναντήθηκαν μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες, αλλά σε μια ξεχωριστή πολιτιστική εκδήλωση. Οι δύο ηθοποιοί ανέλαβαν να προλογίσουν το νέο βιβλίο του Γιώργου Δούκα, με τίτλο «Ιχώρ», σε παρουσίαση που πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο Ακρόπολης, στο Αμφιθέατρο «Δημήτρης Παντερμαλής».
Μπισμπίκης για Βανδή: «Είμαι ερωτευμένος - Προς το παρόν δεν νομίζω να φάμε κουφέτα»

Στην εκδήλωση βρέθηκαν πολλοί φίλοι του συγγραφέα και τραγουδιστή, ανάμεσά τους η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, η Βασιλική Ανδρίτσου, η Φαίδρα Δρούκα, ο Βασίλης Θωμόπουλος, η Νικολέττα Βλαβιανού και ο δημοσιογράφος Ανδρέας Ροδίτης.
Η κοινή παρουσία του Βασίλη Μπισμπίκη και της Μαρίας Τζομπανάκη δεν πέρασε απαρατήρητη, καθώς οι τηλεθεατές είχαν συνδέσει τους δύο ηθοποιούς με τους ιδιαίτερους ρόλους τους στον «Σασμό». Μια συνάντηση μακριά από τα τηλεοπτικά πλατό, που τους έδωσε την ευκαιρία να βρεθούν ξανά από κοντά.
Δείτε φωτογραφίες από την όμορφη εκδήλωση:
Βασιλική Ανδρίτσου, Μαρία Τζομπανάκη, Βασίλης Μπισμπίκης
Πηγή: NDP Photo Agency
Βασίλης Θωμόπουλος, Φαίδρα Δούκα.
Πηγή: NDP Photo Agency
Βασίλης Μπισμπίκης, Μαρία Τζομπανάκη.
Πηγή: NDP Photo Agency
Βασίλης Μπισμπίκης, Μαρία Τζομπανάκη.
Πηγή: NDP Photo Agency
Βασίλης Μπισμπίκης, Μαρία Τζομπανάκη.
Πηγή: NDP Photo Agency
Βασίλης Μπισμπίκης
Πηγή: NDP Photo Agency