Οι επώνυμοι στόλισαν! Δείτε από την... κλειδαρότρυπα τα χριστουγεννιάτικα δέντρα τους! (φωτό)
Gossip Specials

Οι επώνυμοι στόλισαν! Δείτε από την... κλειδαρότρυπα τα χριστουγεννιάτικα δέντρα τους! (φωτό)

Άντε, και του χρόνου να ευχηθούμε στους απανταχού celebrities που στόλισαν και φέτος με χαρά σαν να έγιναν και πάλι παιδιά τα χριστουγεννιάτικα δέντρα τους αλλά και κάθε άλλη γωνιά του σπιτιού τους. Στο χέρι σας είναι να επιλέξετε αυτό που πιστεύετε πως είναι το πιο όμορφο, το πιο λαμπερό, το πιο εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο και να πάρετε ιδέες για το δικό σας στολισμό στο σπίτι. 

Από τις 11 Νοεμβρίου στόλισε το δέντρο στο σπίτι της η Σόφη Πασχάλη θέλοντας να φέρει πιο νωρίς τα Χριστούγεννα και τη γιορτινή ατμόσφαιρα. Δέκα μέρες μετά, η Ελλη Κοκκίνου έκανε ακριβώς το ίδιο, θέλοντας να χαρίσει χαρά στον μονάκριβο γιο της Αλέξανδρο.
Ένα υπέροχο δέντρο με κατακόκκινα στολίδια ετοίμασε για φέτος η Τζένη Μπαλατσινού. Η Βάσω Κολλιδά πάλι προτίμησε λευκές και χρυσές μπάλες. Με τους δύο γιους της στόλισε το υπέροχο δέντρο της στην άκρη του σαλονιού η Ντορέττα Παπαδημητρίου.
Καθόλου μίνιμαλ δεν ήταν το δέντρο που στόλισε για τα παιδιά της η Ιωάννα Λίλη.
Ο Πάνος Καλλίδης στόλισε με την κόρη του το δέντρο που ήταν πολύ όμορφο ενώ η Μαρία Ηλιάκη προτίμησε ολόλευκο και όχι πράσινο δέντρο για τον φετινό στολισμό του σπιτιού της. Πολύ εντυπωσιακό ήταν και το δέντρο σε χρυσές αποχρώσεις που στόλισε η Πόπη Μαλλιωτάκη.
Τα πρώτα Χριστούγεννα με την κόρη τους περνούν φέτος η Βίκυ Καγιά και ο Ηλίας Κρασσάς και φυσικά το σπίτι τους έχει στολιστεί υπέροχα από νωρίς.
Λιτό αλλά το ίδιο υπέροχο ήταν το δέντρο που στόλισε η Νίκη Κάρτσωνα μαζί με τον γιο της Φίλιππο.
Με δεκάδες στολίδια και πολύ εντυπωσιακό είναι το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι της οικογένειας Τσαλίκη.
Μία ελιά στο μαγαζί του στο μοναστηράκι στόλισε υπέροχα ο Γιούρκας Σεϊταρίδης ενώ ο Γιάννης Αϊβάζης με τη Μαρία Κορινθίου και τη μικρή κόρη τους Ισμήνη στόλισαν ένα από τα πραγματικά εντυπωσιακά χριστουγεννιάτικα δέντρα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved