Η Μελέτη, το ποδήλατο, ο Alpha και η φημολογούμενη μετακίνηση της Τσιμτσιλή
Gossip Specials

Η Μελέτη, το ποδήλατο, ο Alpha και η φημολογούμενη μετακίνηση της Τσιμτσιλή

Το πρόσωπο των ημερών, τουλάχιστον μηντιακά, έχει γίνει εδώ και δύο εβδομάδες η Ελεονώρα Μελέτη

Η κόντρα της με τον Μένιο Φουρθιώτη και η εσπευσμένη λήξη της συνεργασίας της με το Epsilon την περασμένη εβδομάδα έγιναν σίγουρα talk of the town.

Και τώρα τι; Σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφόρησαν η Ελεωνόρα έχει ήδη προτάσεις για δουλειά και μάλιστα όχι από ένα κανάλι. Από τρία! Star, Antenna και Alpha "σφάζονται" ποιος θα την πρωτοπάρει, πάντα σύμφωνα με όσα γράφονται. Είναι όμως αλήθεια;

Το Gossip-tv.gr κάνει ρεπορτάζ και ξέρει που είναι η αλήθεια και που τα...φίδια. Αυτά που διαδίδονται για ντόρο και εντύπωση. Έχουμε και λέμε λοιπόν.

Μετά την διακοπή της συνεργασίας της με το Epsilon η Ελεωνόρα έχει κάνει ένα ραντεβού -που ζήτησε η ίδια- με τον Alpha, όντως. Σε αυτό, ούτε συμφωνήθηκε τίποτα, ούτε υπήρξε- τουλάχιστον από την πλευρά του καναλιού- συγκεκριμένη πρόταση συνεργασίας, ήταν ραντεβού βολιδοσκόπησης ας το πούμε αναγνώρισης εδάφους.

Σε αυτό, το ραντεβού που προαναφέρουμε, η ίδια η παρουσιάστρια άφησε να αιωρείται ότι έχει προτάσεις και από αλλού, πχ. star και antenna. Το αν ισχύει, το ξέρει η ίδια, για το star πάντως δεν το θεωρούμε και πολύ πιθανό. Για να είμαστε απόλυτα ακριβείς, το θεωρούμε εντελώς απίθανο.

Το ίδιο απίθανο, έως και εξωπραγματικό είναι το σενάριο που βγήκε στα τηλεοπτικά περιοδικά και θέλει τον Alpha να συζητάει την Ελεωνόρα Μελέτη για την πολύ πρωινή ζώνη με την προϋπόθεση πως η Σταματίνα Τσιμτσιλή θα αποδεχτεί να μετακινηθεί το Happy Day στη ζώνη 10-1.

Και μετά χτυπήσατε στο κομοδίνο και ξυπνήσατε. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή βρίσκεται όντως σε συζητήσεις με το κανάλι αλλά για την ίδια ακριβώς ζώνη που βρίσκεται τώρα και για κάποιες μικρολεπτομέρειες διαδικαστικές που είμαστε σίγουροι πως θα λυθούν χωρίς κανένα πρόβλημα. Τι μας μένει λοιπόν με την μέθοδο της εις άτοπον απαγωγής. Ο Antenna. Ο οποίος όμως για την πρωινή ζώνη που ενδιαφέρει την παρουσιάστρια έχει πλήρες πρόγραμμα με βούλα και σφραγίδα. Άρα;

Άρα, το μόνο σίγουρο για την Ελεωνόρα αυτό το διάστημα είναι πως αγαπάει τη γυμναστική και έχει άφθονο χρόνο να αθλείται. Eίτε με το surf , είτε με τη νέα της αγάπη το ποδήλατο.... Φήμες που την θέλουν να τραγουδάει κάνοντας βόλτα στη Βουλιαγμένη "Παίρνω ένα ποδήλατο και φεύγω για τ' αδύνατο" ελέγχονται ως ανακριβείς και κακοήθεις...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved