Ο Terry Dougas δείχνει στην Demy τον δρόμο για την διεθνή καριέρα
Gossip Specials

Ο Terry Dougas δείχνει στην Demy τον δρόμο για την διεθνή καριέρα

Αυτό κι αν ήταν φωτογραφικό έκπληξη. 

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε ο φωτογραφικός φακός του Gossip-tv.gr "έπιασε" μαζί στη Μύκονο την κούκλα Demy και τον γνωστό εληνοαμερικανό παραγωγό Terry Dougas.

Φίλοι; Σίγουρα είναι φίλοι αφού τους συνδέει ο Πάρης Κασιδόκωστας, συνέταιρος του Terry Dougas στις κινηματογραφικές παραγωγές αλλά και ιδιοκτήτης της Panik Records στο δυναμικό της οποίας "ανήκει" η Demy. Το γλυκό κορίτσι της ποπ μάλιστα έχει βρεθεί πολλές φορές στον ίδιο χώρο με τον διάσημο παραγωγό τόσο σε events της εταιρίας της, όσο και στα βραβεία που διοργανώνει εκείνος στην πατρίδα του, το Βόλο.

Ομολογουμε όμως οτι δεν γνωρίζαμε πως κάνουν τόσο στενή παρέα ώστε να περνάνε μαζί -και με την αδερφή της Demy, την Ρώμη- το weekend τους. Μόνο φίλοι ή κάτι περισσότερο; Δεν θα το σκεφτόμασταν αν δεν βλέπαμε την αντίδρασή τους όταν αντιλήφθηκαν την ύπαρξη του φωτογράφου. Εκεί που ήταν απόλυτα χαλαροί και δίπλα, δίπλα, ξαφνικά άρχισαν να κρατάνε αποστάσεις. Τυχαίο; Μπορεί. Μπορεί και όχι. Οπτικά πάντως, κατά την γνώμη μας πάντα, ταιριάζουν πολύ. Τι λέτε;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved