Η Ντορέττα είναι η αθάνατη Ελληνίδα μάνα
Gossip Specials

Η Ντορέττα είναι η αθάνατη Ελληνίδα μάνα

Πόσο την καταλαβαίνουμε την Ντορέττα Παπαδημητρίου. Αλήθεια. Νομίζουμε πως όλες οι μάνες μπορούν να καταλάβουν την ενστικτώδη αντίδρασή της. 

Γιατί μια μαμά είναι πάντα σε εγρήγορση όσον αφορά τα παιδιά της ότι κι αν κάνει παράλληλα. Και η Ντορέττα είναι πάνω από όλα μαμά. Κι αν κρίνουμε από τις αντιδράσεις της, σούπερ μαμά.

Ο φωτογραφικός φακός του Gossip-tv.gr την πέτυχε σε μια βόλτα με τους γιους της κι έναν φίλο τους στην περιοχή της Γλυφάδας. Καθ΄ όλη την διάρκεια που περπατούσαν η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια μιλούσε στο κινητό της και ήταν σε κάποια ένταση -ε, συνέβησαν και πολλά στα επαγγελματικά της αυτό το διάστημα- αλλά αυτό δεν σημαίνει πως σταμάτησε λεπτό να έχει στο νου της τα παιδιά.

Όταν μάλιστα χρειάστηκε να περάσουν έναν δρόμο και αντιλήφθηκε με την άκρη του ματιού της οτι τα αγόρια κοίταζαν μπροστά και όχι αν ερχόταν κάποιο αυτοκίνητο ουσιαστικά άπλωσε το χέρι με αστραπιαία αντανακλαστικά, κόβοντας την κίνηση στον μεσαίο και σταματώντας τον ακριανόί από την μπλούζα.

Γεια σου αθάνατη Ελληνίδα μάνα! Μαζί σου... Κι εμείς το ίδιο θα είχαμε κάνει (και το έχουμε κάνει σε αναάλογες στιγμές)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved