Βίκυ άσε το μαλλί και βγάλε τον Ηλία από τον ήλιο....άρπαξε!
Gossip Specials

Βίκυ άσε το μαλλί και βγάλε τον Ηλία από τον ήλιο....άρπαξε!

Από τη θάλασσα με φουσκωτό μετακινούνται στη Μύκονο η Βίκυ Καγιά και ο Ηλίας Κρασσάς αλλά αν τους δει κανείς θα μπορούσαν κάλλιστα να έχουν πάει και χωριστά. 

Κι αυτό γιατί η Βίκυ, που ξέρει ως μοντέλο να προστατεύει την επιδερμίδα της από τον ήλιο -μην ξεχνάμε οτι πολλές φορές στα μοντέλα απαγορεύεται και να μαυρίσουν αν έχουν κλεισμένες δουλειές- έχει πάρει λίγο χρώμα αλλά χαλαρά.

Πηγαίνοντας για την παραλία, μάλιστα φορούσε πάνω από το μαγιό ένα αέρινο κιμονό. Ενώ ο σύζυγός της που μάλλον μετακινείται με το σκάφος χωρίς μπλουζάκι στην κυριολεξία "άρπαξε" αυτό το Σαββατοκύριακο.

Εδώ που τα λέμε, έκαιγε και πολύ ο ήλιος ειδικά την Κυριακή. Δεν το καταλάβαινες πότε καιγόσουν. Και ο Ηλίας Κρασσάς τουλάχιστον απ' ότι δείχνουν οι φωτογραφίες του φακού του Gossip-tv.gr κατακοκκίνησε. Για την ακρίβεια τσουρουφλίστηκε.

Αυτό δεν τον πτόησε βέβαια ιδιαίτερα αφού συνέχισε την ηλιοθεραπεία του και στην παραλία με την Βίκυ φυσικά πάντα δίπλα του. Το βράδυ δεν τους πετύχαμε πουθενά και υποθέτουμε οτι το πέρασαν με τα after sun και τα γιαούρτια αγκαλιά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved