Survivor: Η μεγάλη ανατροπή στον τραυματισμό του Μάριου και η επιστροφή του στο παιχνίδι
Gossip Specials

Survivor: Η μεγάλη ανατροπή στον τραυματισμό του Μάριου και η επιστροφή του στο παιχνίδι

Αυτή κι αν είναι έκπληξη αν τελικά τα νέα που μαθαίνουμε από τις εξελίξεις στο Survivor επιβεβαιωθούν. 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Gossip-tv.gr μια μεγάλη ανατροπή σε σχέση με τον τραυματισμό του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη στο πολυσυζητημένο τροχαίο που είχαν οι Μαχητές φέρνει τα πάνω κάτω σε όσα είχαν ακουστεί το τελευταίο διάστημα για το Survivor και τις εξελίξεις του παιχνιδιού.

Όπως μάθαμε παρά τις πρώτες ανακοινώσεις που μιλούσαν για σπάσιμο στην κλείδα του παίκτη από την Κύπρο, τελικά οι περαιτέρω εξετάσεις έδειξαν πως δεν έχει σπάσει η κλείδα του αλλά έχει ραγίσει. Μια πολύ μικρότερη ζημιά δηλαδή με πολύ λιγότερο χρόνο αποθεραπείας που έδινε ελπίδες σε όλους οτι ο Μάριος θα καταφέρει τελικά να ξαναμπεί στο παιχνίδι.

Αυτός είναι και ο λόγος που δεν αποχώρησε, όπως έγινε με την Ειρήνη Κολιδά, η οποία είχε και έχει σπασμένα πλευρά και δεν υπήρχε καμία πιθανότητα να μπορέσει να επιστρέψει αφού ο χρόνος αποθεραπείας του τραυματισμού της είναι τεράστιος και πλέον αφού πήρε και το οκ των γιατρών επέστρεψε Αθήνα χθες.

Το είχαν πει και από τον ΣΚΑΙ ότι παρά τα φαινόμενα ο δικός του τραυματισμός δεν είναι τόσο σοβαρός όπως της Ειρήνης αλλά δεν τους πολυπίστεψαν.

Έχει γίνει ήδη γνωστό πως ο Μάριος έχει πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο εδώ και μέρες και παραμένει σε αποκλεισμό καθώς αν μάθει τις εξελίξεις του παιχνιδιού και τα τεκταινόμενα μπορεί επιστρέφοντας να αλλάξει την ροή μέσω της στρατηγικής του. Κι εδώ είναι η λέξη κλειδί....επιστρέφοντας.

Γιατί σύμφωνα με τις δικές πληροφορίες αν όλα πάνε καλά και οι γιατροί δώσουν το τελικό οκ, είναι πολύ πιθανόν ο Μάριος Ιωαννίδης να επιστρέψει στο Survivor και την παραλία των Μαχητών λίγο πριν την ένωση των δύο ομάδων την εβδομάδα μετά το Πάσχα! Για να δούμε...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved