Και η βλεφαρίδα...κάγκελο κορίτσια....
Gossip Specials

Και η βλεφαρίδα...κάγκελο κορίτσια....

Δεν υπάρχει αμφιβολία, είναι από τις πιο εντυπωσιακές γυναικείες παρουσίες στην ελληνική showbiz. Πάντα in fashion και σικάτη μαγνητίζει τα βλέμματα όπου κι αν εμφανίζεται, ακόμα και στην παραλία. 

Βοηθάει βέβαια και το γεγονός ότι η Αθηνά Οικονομάκου διαθέτει κι ένα από τα πιο γυμνασμένα κορμιά, ε, δεν θέλει και πολύ. Το διαπιστώσαμε και το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε που βρέθηκε για άλλη μια φορά στη Μύκονο -εκεί περνάει σχεδόν όλο το καλοκαίρι της, αφού ο αγαπημένος της είναι ο ιδιοκτήτης πασίγνωστου ξενοδοχείου στο νησί- όπου και την πέτυχε ο φωτογραφικός φακός του Gossip-tv.gr.

Μαζί με την πολύ καλή της φίλη και γνωστή σχεδιάστρια μόδας Χριστίνα Κοντοβά βρέθηκε στον Πλατύ Γιαλό για να απολαύσει τον ήλιο και τη θάλασσα. Δεν θα σταθούμε στο σούπερ αποκαλυπτικό ντεκολτέ της, ούτε στα σίγουρα δικά της κοσμήματα που στόλιζαν τα χέρια και το λαιμό της. Θα "μείνουμε" στις ολοκαίνουργιες πρόσθετες βλεφαρίδες "κάγκελο" που πραγματικά της πήγαιναν πάρα πολύ.

Της πήγαιναν μεν, αλλά ήταν τόσο μακριές και πυκνές που χωρίς γυαλιά μας έμεινε η εντύπωση πως θα της αφήσουν "σημάδι" στο μαύρισμα του προσώπου της. Ίσως όχι το πιο ενδεδειγμένο look καλοκαιριού και παραλίας, αλλά αφού αρέσουν στην ίδια, εμάς μας περισσεύει. Σίγουρα πάντως και χωρίς αυτές η Αθηνά ξεχωρίζει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved